9.2.2022 11:54

Οι Χιώτες Αντιπεριφερειάρχες βάζουν «στοπ» στον Παντελή Μπουγδάνο

Με μία λιτή ανακοίνωσή τους οι Χιώτες αντιπεριφερειάρχες, παρεμβαίνουν, καυτηριάζοντας το παράδοξο του τελευταίου διαστήματος, ο συνάδελφός τους πρώην αντιπεριφερειάρχης Παντελής Μπουγδάνος, να παρεμβαίνει σε τοπικά Μ.Μ.Ε. είτε ενημερώνοντας πριν ακόμα και από τον ίδιο τον Περιφερειάρχη είτε καλώντας σε συναντήσεις θεσμικούς εκπροσώπους, όπως στην περίπτωση του Τοπικού Συμβουλίου Βροντάδου.

Στην ανακοίνωσή τους, παρότι δεν τον κατονομάζουν, τον φωτογραφίζουν σαφέστατα, επισημαίνοντας ότι,  οι θεσμικοί ρόλοι είναι πλήρως οριοθετημένοι και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να λειτουργούν σε προσωπική βάση.

Αναλυτικά σε κοινή τους ανακοίνωση αναφέρουν:

Από την 1η Νοεμβρίου 2021, ο θεσμικός ρόλος του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη έχει ανατεθεί στον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Βρουλή Παντελή και θεματικοί ρόλοι σε συγκεκριμένους Αντιπεριφερειάρχες.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται το φαινόμενο εμφανίσεων είτε στα Μέσα Ενημέρωσης είτε σε συναντήσεις φορέων, για ζητήματα, τα οποία πλέον ακολουθούν τη συνέχεια της  διοίκησης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Θέλουμε να τονίσουμε προς κάθε κατεύθυνση, ότι η επίσημη και θεσμική ενημέρωση, στα ζητήματα που αναφέρονται στα έργα και τις συνολικές αλλά και συλλογικές ενέργειες της Περιφερειακής Ενότητας Χίου,  δεν μπορεί να εκφεύγει των θεσμικών ρόλων και των θεσμικών προσώπων που έχουν την αντίστοιχη ευθύνη. 

Οι Θεσμικοί ρόλοι είναι οριοθετημένοι και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να λειτουργούν σε προσωπική βάση και με τη λογική της ελαστικής ερμηνείας.       

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ