25.1.2022 14:56

Νέα παραχώρηση χρήσης για το γήπεδο του Εφήβου μέχρι το 2035 (ΒΙΝΤΕΟ)

Αύριο θα τεθεί στη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Το θέμα των αθλητικών εγκαταστάσεων του «Εφήβου», που απασχολεί την Τεχνική Υπηρεσία δέκα μήνες, θα τεθεί στην αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να παραταθεί επιπλέον 5 χρόνια η παραχώρηση του γηπέδου

Ο Αντιδήμαρχος, Τεχνικών Υπηρεσιών, Γ. Ξενάκης αναφερόμενος στην εξέλιξη του έργου τόνισε ότι υπάρχει μίσθωση των εγκαταστάσεων μεταξύ Δήμου και «Εφήβου» η οποία έχει χρονική διάρκεια από το 2018 έως το 2030. Ωστόσο για την ένταξη του συγκεκριμένου έργου σε χρηματοδότηση σύμφωνα με Υπουργική Απόφαση, όπως δήλωσε ο κ. Ξενάκης, απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο Δήμος να έχει τουλάχιστον 15 χρόνια χρήσης του συγκεκριμένου οικοπέδου.

Έτσι επειδή ο Δήμος βρίσκεται σε αδιέξοδο καθώς δεν μπορεί να δρομολογηθεί παράταση της μίσθωσης αποφάσισε σε συνεργασία με το Δ.Σ. του «Εφήβου» να ακολουθήσει η παραχώρηση χρήσης για επιπλέον πέντε χρόνια μετά το 2030.

Στόχος του Δήμου είναι στην αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, να εγκριθεί η παράταση μίσθωσης προκειμένου σε επόμενη φάση να προχωρήσει και η δημοπράτηση της μελέτης.

 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ