23.5.2023 13:19

Νέα δέσμευση για παράδοση της Ιωάννου Χρήστου μέσα στον Ιούνιο – Βίντεο

Τη δέσμευσή του ότι εντός του Ιουνίου θα παραδοθεί επιτέλους προς χρήση η Ιωάννου Χρήστου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κατέθεσε μέσα από δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Ξενάκης.

Αναφερόμενος στην πρόοδο του έργου επεσήμανε ότι μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα έχουν τοποθετηθεί τα στηθαία ασφαλείας πάνω στις βάσεις ενώ μέχρι τις αρχές Ιουνίου το έργο θα έχει παραδοθεί πλήρως προς χρήση.

Παράλληλα εξήγησε ότι σε συνεννόηση με την περιφέρεια θα κλείσει για χρονικό διάστημα περίπου 10 ημερών εξ ολοκλήρου η παραλιακή του αεροδρομίου ώστε ο νέος δρόμος επί της λεωφόρου Ενώσεως να μπορέσει να ολοκληρωθεί και να δοθεί για χρήση.

Ερωτώμενος για το ζήτημα της ασφαλτόστρωσης στην Ιωάννου Χρήστου ο κ. Ξενάκης ανέφερε ότι σε πρώτη φάση ο δρόμος θα ασφαλτοστρωθεί μέχρι την επιχείρηση Γεωργούλη και σε δεύτερο χρόνο από εκείνο το σημείο μέχρι και τις εγκαταστάσεις του δημόσιου ΚΤΕΟ.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ