20.7.2023 14:40

Μετά την Περιφέρεια στα δύο η Ν.Δ. και στον Δήμο Χίου

Αποκαλυπτήρια συνδυασμών από Σταμάτη Κάρμαντζη και Γιάννη Μαλαφή την ερχόμενη εβδομάδα

Ένα αντίστοιχο σκηνικό, με αυτό της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, στήνεται και στον Δήμο Χίου με τη Ν.Δ. να διχάζεται ανάμεσα στον νυν Δήμαρχο Σταμάτη Κάρμαντζη και στον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Μαλαφή. Και οι δύο εδώ και καιρό καταστρώνουν σχέδια και ψηφοδέλτια, προετοιμαζόμενοι παράλληλα για την τελική μάχη του Οκτωβρίου.

Η πρώτη σύγκρουση πάντως, θα έρθει αναπόφευκτα εντός της προσεχούς εβδομάδας, αφού το προεκλογικό θερμόμετρο θα είναι αντίστοιχο των υψηλών θερμοκρασιών της εποχής.

Και αυτό γιατί, την προσεχή Δευτέρα ο Γιάννης Μαλαφής, θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο και το όνομα του συνδυασμού του στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Χίου ενώ ο νυν Δήμαρχος Σταμάτης Κάρμαντζης θα παρουσιάσει επίσης το όνομα του συνδυασμού του και μερικούς από τους υποψηφίους του, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου στο ξενοδοχείο «Χανδρής» το πρωί της ερχόμενης Τετάρτης.

Και οι δύο παρουσιάσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Politischios.gr

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ