Αυτοδιοίκηση

9/7/20 14:38

τελ. ενημ.: 9/7/20 14:40

Με συνεργεία άμεσης παρέμβασης απαντά ο Δήμος στα αιτήματα των πολιτών [vid]

Θα παρεμβαίνουν καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας προκειμένου να αποκαθιστούν βλάβες

Τρία αυτόνομα συνεργεία άμεσης παρέμβασης συστήνει άμεσα η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χίου προκειμένου να ανταποκριθεί στα αιτήματα των πολιτών σε πόλη και προάστια.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Ξενάκη, τα συνεργεία θα απαρτίζονται από συμβασιούχους που έχουν προσληφθεί στην Υπηρεσία και στους οποίους θα διατεθεί όχημα για τις μετακινήσεις τους σε όλη την πόλη.

Στόχος κατά τον ίδιο είναι να αποκαθίστανται το γρηγορότερο δυνατό, τα προβλήματα που επισημαίνουν οι δημότες αλλά και η Τροχαία Χίου, η οποία εκτός των άλλων καταγράφει τα προβληματικά σημεία του οδικού δικτύου.

«Καθημερινά δεχόμαστε 30 με 40 τηλεφωνήματα πολιτών που αναφέρουν βλάβες ή άλλου είδους ζητήματα. Έτσι με αυτά τα συνεργεία θα μπορούμε να παρεμβαίνουμε αμεσότερα, είτε αυτό αφορά μία λακκούβα στον δρόμο ή κάποιο άλλο ζήτημα», ανέφερε ο Αντιδήμαρχος.

Ο ίδιος μάλιστα προσέθεσε ότι εξαιτίας του γεγονότος ότι οι απαιτήσεις της Τεχνικής Υπηρεσίας είναι αυξημένες, ελήφθη η απόφαση μεταφοράς μηχανικών από άλλες υπηρεσίες στην Τεχνική Υπηρεσία, καθότι κρίνεται ότι θα είναι πιο παραγωγικοί.

 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση