13.2.2020 9:32

Με επίκεντρο τα Αγιάσματα η συνάντηση Βεργίνα - Σπιλάνη

Ενημερωτική συνάντηση για την πορεία εξέλιξης της μελέτης εκσυγχρονισμού του Υδροθεραπευτηρίου Αγιασμάτων, των εγκαταστάσεων της ιαματικής πηγής και της διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου πραγματοποίησαν ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Κων/νος Βεργίνας με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ιαματικού Τουρισμού και Τουρισμού Ευεξίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου Γ. Σπιλάνη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Βεργίνας τόνισε ότι η οριοθέτηση του χειμάρρου βρίσκεται σε στάδιο υλοποίησης και γίνονται προσπάθειες ένταξης του εκσυγχρονισμού του υδροθεραπευτηρίου Αγιασμάτων στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ. Επίσης ενημέρωσε ότι η διαδικασία έκδοσης του ειδικού σήματος λειτουργίας οδεύει προς ολοκλήρωση.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι η αξιοποίηση των λουτρών των Αγιασμάτων δημιουργεί προϋποθέσεις τουριστικής ανάπτυξης στην περιοχή και θα πρέπει να αποτελέσει μέρος ενός ευρύτερου αναπτυξιακού σχεδιασμού για την Αμανή.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης η Περιφερειακή Σύμβουλος με τη «Συμπαράταξη Πολιτών» Γ. Αργυρούδη, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΧ Κ. Μισόβουλος και ο Πρόεδρος του Φορέα Τουρισμού Α. Νεαμονίτης.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ