9.6.2021 20:22

Μ. Σκούφαλος: «Παραμάγαζο της δημοτικής αρχής ο νέος Αναπτυξιακός Οργανισμός»

Δίπλα στους εργαζομένους ΟΤΑ στέκεται η Λαϊκή Συσπείρωση καθώς ο νέος Αναπτυξιακός Οργανισμός ενέχει τον κίνδυνο «να στηθεί ένα παραμάγαζο» όπως δήλωσε ο Επικεφαλής, Μ. Σκούφαλος. Υπενθυμίζεται ότι η Λαϊκή Συσπείρωση ήταν η μόνη παράταξη που καταψήφισε τον Αναπτυξιακό Οργανισμό στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση η ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου θα αλλάξει σημαντικά τον δημόσιο χαρακτήρα του Δήμου Χίου.

Ο Μ. Σκούφαλος σε δηλώσεις του τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένας ελεγκτικός μηχανισμός στον τρόπο λειτουργίας του νέου αναπτυξιακού οργανισμού. Παράλληλα αναφέρθηκε και στον επιζήμιο χαρακτήρα του καθώς όπως δήλωσε:

«Εάν φαλιρίσει τη ζημιά θα την πληρώνουν οι δημότες για πολλά χρόνια όπως έγινε και με την ΕΝΑ Χίου».

Έτσι με την παρουσία του στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων του Δήμου Χίου ο κ. Σκούφαλος διαβεβαίωσε ότι θα σταθεί δίπλα τους:

«Εμείς παραμένουμε αντίθετοι και είμαστε στο πλευρό τους όσο μπορούμε για να μην περάσουμε σε αυτές τις πολιτικές».

Τέλος αιχμηρός ήταν απέναντι και στην στάση της Δημοτικής Αρχής:

«Η Δημοτική Αρχή είναι καταγγελτέα, η οποία επισπεύδει σε αυτή τη διαδικασία… ελπίζουμε να αναθεωρήσουν όπως οι άλλες παρατάξεις».

 

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ