22.10.2020 9:24

ΛΑΣ: «Ο Δήμαρχος Χίου προτιμά το διευθυντήριο των ρουσφετιών του»

Στο κράτος του «νόμου» και της «τάξης,» στο κράτος του βούρδουλα, των μνημονίων και της αδικίας, ως κυβερνητικός υπάλληλος και όχι αιρετός, καταφεύγει ο δήμαρχος Χίου, για να δικαιολογήσει την απουσία του ίδιου και της παράταξής του, από το μονοθεματικό συμβούλιο για τη διαφάνεια.

Οι ανοχές του στο δημοκρατικό διάλογο, οι ανοχές του στο να αντιπαρατεθεί με θέσεις μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, περιορίζονται πλέον στην αυλή του και στο «σιτιζόμενο» ιερατείο που ζει από τις απευθείας αναθέσεις και τις κατατμήσεις, νομίμως βεβαίως βεβαίως, αλλά με ανήθικο πολιτικά τρόπο.

Την ημετεροκρατία, την αδιαφάνεια και το ρουσφέτι που πάει σύννεφο και ποδηγετεί συνειδήσεις, το γνωρίζουν οι δημότες μας και θα απαντήσουν κατάλληλα, όπως έχουν απαντήσει και στο παρελθόν, μιας και αυτή η κολόνια κρατά χρόνια, μόνο που η σημερινή δημοτική αρχή το τερμάτισε.

Τέλος, καταλαβαίνουμε τον πόνο της για τα επαναστατικά διευθυντήρια, μιας και διοικούν μπροστά στο λαό και δικάζουν μπροστά στο λαό τους επίδοξους καταπατητές της βούλησης του λαού, αλλά ας μην ανησυχεί, ας μην υπερβάλλει κι ας μην σπέρνει τον πανικό. Δε ζούμε επαναστατική κατάσταση, αν και είμαστε στο μήνα του κόκκινου Οκτώβρη, που εξακολουθεί να πλανάται πάνω από τα κεφάλια των αστών.

Τα στοιχειώδη αστικοδημοκρατικά μέτρα διαχείρισης ζητήσαμε, ώστε ακόμα και αυτό το νόμιμο εντός συστήματος να μην είναι ακραία ανήθικο.

Ούτε αυτό μπορεί να αντέξει ;

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ