10.4.2020 21:54

ΛΑ.Σ.: Χώρος καραντίνας με αυστηρά προσωρινά χαρακτηριστικά

Η Λαϊκή Συσπείρωση θεωρεί ότι η ύπαρξη χώρου  καραντίνας λόγω της πανδημίας πρέπει να έχει αυστηρώς προσωρινά χαρακτηριστικά και να μη συνδέεται σε καμία περίπτωση με την ύπαρξη δεύτερης δομής  στη Χίο .
Να ισχύσει, ό τι ισχύει για όλους τους Έλληνες και ξένους πολίτες που έρχονται στη χώρα και είναι απαραίτητη η καραντίνα , δηλαδή διαμόρφωση με επιστημονικούς όρους χώρου καραντίνας σε ξενοδοχειακή μονάδα , όπως έγινε στη Θράκη , Αθήνα κλπ.
Να συνδέεται αυτή η ενέργεια με την ενίσχυση των υποδομών του νοσοκομείου  Χίου με την πλήρη λειτουργία της ΜΕΘ και με τις 7 κλίνες,  με άμεσες μόνιμες προσλήψεις νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού και ενίσχυση υλικών σε γάντια , μάσκες , αναπνευστήρες κλπ.
Με την άμεση αποσυμφόρηση της ΒΙΑΛ από τον υπερπληθυσμό και την ενίσχυση του ΚΥΤ σε Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη τόσο για τους πρόσφυγες-μετανάστες , όσο και για το προσωπικό που δουλεύει εκεί συμπεριλαμβανομένου και του προσωπικού αστυνομίας και λιμενικού.Τέλος να συνδέεται με την προοπτική κλεισίματος της ΒΙΑΛ

Καταδικάζουμε όλες τις αδιαφανείς διαδικασίες και που ακολουθεί στο θέμα αυτό  μέχρι τώρα η κυβέρνηση.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ