5.9.2019 15:02

Κλ. Χρύσης: «Ρωτήστε τους προηγούμενους για τα Αγιάσματα…»

Αυτογκόλ από τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΧ που "καρφώνει" τον Γιώργο Κερμπάτσο και την ίδια του τη δημοτική αρχή για την απόφαση σφράγισης των Αγιασμάτων

Μέσω Facebook επέλεξε να παρέμβει ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΧ Κλέαρχος Χρύσης, αναφορικά με την απόφαση του ΕΟΤ που δημοσιοποίησε ο «π» με βάση την οποία σφραγίζει το υδροθεραπευτήριο των Αγιασμάτων στις 19 Σεπτεμβρίου εξαιτίας της συνεχόμενης λειτουργίας του χωρίς το ειδικό σήμα.

Αποφεύγοντας να απαντήσει για ποιο λόγο έπρεπε να φθάσουμε στην απόφαση σφράγισης, ο κ. Χρύσης ανήρτησε διαδικτυακά πρακτικό από συνεδρίαση της ΔΗΚΕΧ (μία ημέρα μετά την κοινοποίηση του εγγράφου σφράγισης) όπου τα μέλη της διοίκησης συμφωνούν να προσφύγουν κατά της απόφασης του ΕΟΤ  κι ενώ έχει ακυρωθεί ήδη μία φορά προσφυγή της εταιρείας.

Με αρκετά ανορθόδοξο τρόπο μάλιστα ο Κλέαρχος Χρύσης συστήνει στον «π» να ρωτήσει τους προηγούμενους (Γιώργο Κερμπάτσο) για το τι έκαναν για τα Αγιάσματα, ξεχνώντας ότι αφενός η δημόσια διοίκηση έχει συνέχεια, αφετέρου ότι μιλάμε για την ίδια του τη Δημοτική Αρχή ανεξάρτητα από το εάν ο ίδιος ήταν πρόεδρος της εταιρείας.  

Τελικά ήταν τα 5 χρόνια αρκετά για τη ΔΗΚΕΧ για να εκδώσει άδεια μόνιμης λειτουργίας;    

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ