Αυτοδιοίκηση

28/9/20 14:33

τελ. ενημ.: 30/9/20 13:09

Χωρίς μετακίνηση 13 μαθητές του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου

«Παρότι έχουν γίνει όλες οι ενέργειες η Περιφερειακή Ενότητα Χίου ακόμα δεν έχει εγκρίνει τη μεταφορά τους», λένε οι γονείς

Την αγανάκτησή τους διατυπώνουν μέσα από επιστολή τους στον «π» οι γονείς και οι κηδεμόνες του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου για τα προβλήματα στη μεταφορά μαθητών του σχολείου από και προς τα σπίτια τους.

Όπως σημειώνουν, οι 13 από τους συνολικά 41 μαθητές του σχολείου αδυνατούν να προσέλθουν στη σχολική μονάδα, επειδή δεν έχει εγκριθεί ακόμη η μεταφορά τους από την Περιφερειακή Ενότητα Χίου, παρά τις σχετικές ενέργειες που έχουν γίνει από τον περασμένο Ιούνιο, τόσο εκ μέρους του σχολείου όσο και από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου.

«Είναι άξιον απορίας πώς η Περιφερειακή Ενότητα Χίου που διαθέτει μεγάλο αριθμό υπηρεσιακών οχημάτων, δεν μπορεί να εξυπηρετήσει αυτόν τον μικρό αριθμό μαθητών, μέχρι να ολοκληρωθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την οριστική λύση του προβλήματος.

Θεωρώντας ότι η τοπική κοινωνία οφείλει να θέτει σε προτεραιότητα θέματα παιδείας και μάλιστα ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης, απαιτούμε την άμεση επίλυση του προβλήματος της μεταφοράς των μαθητών του σχολείου μας», αναφέρουν.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση