30.5.2022 21:46

Χίος Μπροστά - Λεφτά στη ΔΕΥΑΝΧ υπάρχουν

Λεφτά των δημοτών υπάρχουν για να τα κατασπαταλά η διοίκηση της ΔΕΥΑΝΧ και ο κ. Μυριαγκός χωρίς στοιχειώδη προγραμματισμό. Για τρίτη φορά επαναλαμβάνεται το ίδιο έργο, με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Μετά το βιολογικό της Βολισσού και του Καταρράκτη, σειρά έχουν τα Αρμόλια.

Χωρίς προέγκριση χωροθέτησης, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της ΤΚ Αρμολίων, χωρίς ενημέρωση των κατοίκων η ΔΕΥΑΝΧ των κ.κ. Μυριαγκού – Κάρμαντζη προχωρά σε αγορά χωραφιού για την τοποθέτηση βιολογικού καθαρισμού.

Οι ίδιοι άνθρωποι που με το αλάθητο του Πάπα καταχρέωσαν την εταιρία με τις επιλογές τους στη Βολισσό και στον Καταρράκτη για το θέμα της εγκατάστασης βιολογικών καθαρισμών, αλλά και στην αφαλάτωση του Βροντάδου, κάνουν ακριβώς τα ίδια τώρα και στα Αρμόλια. Και πάλι χωρίς να αποδεικνύουν τεχνικά ότι είναι η κατάλληλη θέση, χωρίς να έχουν ενημερώσει την τοπική κοινωνία «τρέχουν» να αγοράσουν χωράφι με απ ευθείας αγορά , χωρίς να υπάρχει στην εισήγηση απόφαση τοπικής κοινότητας.

Κατά τα λοιπά ζητούν από τους δημότες να πληρώσουν διπλάσιους λογαριασμούς ακόμη και για κλειστά σπίτια, αντί πρώτα να προχωρήσουν σε ένα πρόγραμμα εξορθολογισμού των δαπανών της εταιρίας, συμπίεσης του κόστους λειτουργίας της από άσκοπες δαπάνες και πολύ περισσότερο από ενέργειες που μόνο κοστίζουν στην εταιρία χωρίς να συνεισφέρουν τίποτα. Και μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνουμε και την αντιμισθία του κ. Μυριαγκού που χρεώνει την εταιρία με 23.500 Ευρώ το χρόνο για να την οδηγεί από λάθος σε λάθος.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

Tags: ΔΕΥΑΝΧ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ