28.12.2022 13:29

Γιώργος Μπελέγρης – «Θα αποδεσμευτεί ο λογαριασμός του συμπολίτη μας» - Βίντεο

Οι δεσμεύσεις λογαριασμών γίνονται από την Προϊσταμένη της Οικονομικής Υπηρεσίας και όχι από τον Δήμαρχο ή τον αντιδήμαρχο

Στην επιβεβαίωση του ρεπορτάζ περί δέσμευσης λογαριασμού συμπολίτη μας, προχώρησε μέσα από την κάμερα του «Π», ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Μπελέγρης, με την υποσημείωση ότι η δέσμευση είχε πραγματοποιηθεί από τον περασμένο Φλεβάρη, με αποτέλεσμα όταν εμφανίστηκαν χρήματα στον λογαριασμό αυτά να δεσμευτούν αυτόματα.

Ο κ. Μπελέγρης επιβεβαίωσε ότι ήδη από τον Οκτώβριο ο συμπολίτης μας προσκόμισε σχετική αθωωτική απόφαση από Δικαστήριο, ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, θα έπρεπε να γνωμοδοτήσει η Τοπική Οικονομική Ανάπτυξη μέσω της Νομικής Υπηρεσίας.

«Μόλις έρθει η απάντηση τότε, αν έχει εισπραχθεί το ποσό τα χρήματα θα επιστραφούν στον Δημότη εάν έχει γίνει δέσμευση τότε θα αποδεσμευτούν», δήλωσε.

Ως προς τις κατασχέσεις ο ίδιος ανέφερε ότι οι τελευταίες έγιναν στις 3 Νοεμβρίου και ότι αυτές γίνονται με ευθύνη της Προϊσταμένης της Οικονομικής Υπηρεσίας και του Ταμία και όχι με εντολή Δημάρχου ή Αντιδημάρχου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ