26.1.2023 10:38

Εξοπλισμός σε 11 σχολεία της Χίου από τις Κτιριακές Υποδομές Α. Ε. (πρώην ΟΣΚ)

Mοιράστηκε την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023 από ιδιωτική μεταφορική εταιρεία συμβεβλημένη με την «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» (πρώην ΟΣΚ) εξοπλισμός (θρανία, καρέκλες, γραφεία υπολογιστή, καθίσματα πτυσσόμενα, βιβλιοθήκες, πίνακες, αναπηρικά αμαξίδια, περιπατητήρας, παιχνίδια κ.ά.) στα παρακάτω 11 σχολεία της Χίου:

Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Χίου (Λατόμι)

Δημοτικό Σχολείο Βολισσού

2ο Νηπιαγωγείο Χίου (Ευαγγελίστρια)

7ο Νηπιαγωγείο Χίου (Στρατώνες)

Δημοτικό Σχολείο Λιβαδίων (Βούρειο)

Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

ΕΕΕΕΚ Χίου 

Γυμνάσιο Βολισσού

ΣΕΚ – ΕΠΑΛ Χίου

2ο ΓΕΛ Χίου

Γυμνάσιο Βροντάδου

1ο Γυμνάσιο Χίου

Οι Πρόεδροι των Ενιαίων Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χίου, Κωνσταντίνος Γ. Καρατζάς και Λεωνίδας Κωστάλας σε κοινή τους ανακοίνωση αναφέρουν τα εξής:

«Ως Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου της Χίου χαιρετίζουμε την μετά από αρκετά χρόνια τόσο συχνή αποστολή εξοπλισμού από την Κτιριακές Υποδομές ΑΕ (πρώην ΟΣΚ) για τα σχολεία της Χίου (η τρίτη κατά σειρά μέσα σ’ ένα χρονικό διάστημα μόλις 15 μηνών κατά τα σχολικά έτη 2021-2022 και 2022-2023, με προηγούμενες εκείνες της 19ης Οκτωβρίου 2021 και 5ης Απριλίου 2022). Σήμερα ικανοποιήθηκαν ως επί το πλείστον αιτήματα σχολείων, που υποβλήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, πρόσφατα δηλαδή, από τους Διευθυντές-ντριες των σχολικών μονάδων του νησιού μας στην ψηφιακή πλατφόρμα της Κτιριακές Υποδομές Α. Ε. (πρώην ΟΣΚ). Η ικανοποίησή τους θα συμβάλει τα μέγιστα στην ομαλότερη λειτουργία των εν λόγω σχολείων.

Ως Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου της Χίου δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Νικόλαο Ξυλά τις προσπάθειες, που ξεκίνησαν όταν ανέλαβε η Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη από τον τότε Πρόεδρο της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κωνσταντίνο – Βίκτωρα Χατζησταμάτη και τον τότε Αντιδήμαρχο Παιδείας, κ. Γιώργο Πατεριμό με στόχο την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων των σχολικών μονάδων του νησιού μας προς την Κτιριακές Υποδομές ΑΕ (πρώην ΟΣΚ). 

Θερμές, τέλος, ευχαριστίες οφείλουμε στους αρμόδιους υπαλλήλους της Κτιριακές Υποδομές ΑΕ (πρώην ΟΣΚ), στο Γραφείο του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου και Βουλευτή Χίου της Νέας Δημοκρατίας κ. Νότη Μηταράκη, στο Γραφείο του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Κωνσταντίνου Αχ. Καραμανλή (εποπτεύον Υπουργείο της Κτιριακές Υποδομές Α. Ε.) και στον Δήμαρχο Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη για την στήριξη και συμβολή τους στην επίτευξη του όλου εγχειρήματος».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ