25.10.2019 20:42

Εύσημα Κάρμαντζη σε Μιχάλη Μπελέγρη για τα Λιμνιά και υπόσχεση υλοποίησης του έργου

Τα εύσημά στον πρώην πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Μιχάλη Μπελέγρη, για το γεγονός ότι μέχρι και σήμερα συνεχίζει να νοιάζεται για τα Λιμνιά έχοντας καταφέρει να εξασφαλίσει συνολικά 1,2 εκ. ευρώ δίνει μέσω ανάρτησής του στο facebook ο Δήμαρχος Σταμάτης Κάρμαντζης.

Παράλληλα δίνει και τη δική του απάντηση στη δημοτική σύμβουλο της αντιπολίτευσης Βιβή Ποταμούση, χαρακτηρίζοντας την αναρμόδια για το θέμα των Λιμνιών, αφού η ίδια το πρωί της Παρασκευής άφησε να εννοηθεί στο ραδιόφωνο της «Αλήθειας» ότι παρενέβη για την επανέναρξη των εργασιών.

Αναλυτικά ο Δήμαρχος αναφέρει:

«Το συγκεκριμένο έργο δεν είναι αμαρτωλό από πλευράς χρημάτων. Αστοχία μελέτης είχε με αποτέλεσμα να χρειάζεται συμπληρωματικό έργο για να διορθωθεί αυτή η αστοχία που το καθιστά μη λειτουργικό! Για την ιστορία έδωσε μάχη ο Μιχάλης Μπελέγρης πρώην πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου για την εξασφάλιση του ποσού του 1.200.000 και των απαιτούμενων διαδικασιών από τον ΕΟΤ.

Πριν λίγες ημέρες επικοινώνησα με το Υπουργείο Τουρισμού για να κινήσουμε τα νήματα για την ηλεκτρονική δημοπράτηση του έργου και διαπίστωσα ότι χρειάζεται τροποποίηση στην προγραμματική σύμβαση μεταξύ των συμβαλλομένων Δήμου, Λιμενικού Ταμείου και αντί του ΕΟΤ πρέπει να κάνουμε αλλαγή και ο τρίτος συμβαλλόμενος να είναι το Υπουργείο Τουρισμού!

Θα γίνει άμεσα αυτό για να προχωρήσει ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός για να προχωρησει και αυτό το έργο και να ολοκληρωθεί! Παραδόξως δε μετά από όλα αυτά διαβάζω για παρεμβάσεις αναρμόδιων (αλήθεια πως και με ποια ιδιότητα) που ακόμα δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι άλλαξε η Δημοτική αρχή και οι πολίτες της Χίου εξέλεξαν για τα επόμενα τουλάχιστον πέντε χρόνια, πρώτα ο Θεός, Δήμαρχο ,τον Σταμάτη Κάρμαντζη. Τους συνιστώ λοιπόν, ψυχραιμια, σύνεση και σοβαρότητα».

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ