6.10.2021 21:46

Επίσκεψη Νύκτα στην Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Την έμπρακτη στήριξη της Υφυπουργού ζήτησε ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού

Την Υφυπουργό Τουρισμού, Σ .Ζαχαράκη επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Βορείου Αιγαίου, Ν. Νύκτας με αφορμή τον σχεδιασμό του τουριστικού προγράμματος για την επόμενη τουριστική περίοδο. 

Ο κ. Νύκτας σε δηλώσεις του σήμερα σε τοπικά Μ.Μ.Ε. χαρακτήρισε την συνάντηση αυτή ουσιαστική και ωφέλιμη:

«Η συζήτηση ήταν άκρως ωφέλιμη, συντελέστηκε σε ένα ιδιαίτερα φιλικό και ζεστό περιβάλλον στο οποίο ανέπτυξα τις θέσεις, προτάσεις και τα αιτήματά μας αναφορικά με τον τουρισμό των νησιών μας».

Μάλιστα τόνισε την ιδιαιτερότητα των νησιών που έχουν πληγεί από μια σειρά προβλημάτων όπως είναι εκτός από την πανδημία, το μεταναστευτικό και ο σεισμός καλώντας την ίδια να συμβάλλει με την σειρά της στην στήριξη των νησιών.

Συγκεκριμένα της ζήτησε να στηρίξει έμπρακτα τον τουριστικό κλάδο και τον κόσμο της εστίασης με σεμινάρια, καμπάνια από τον ΕΟΤ για τα νησιά του Β.Α. Αιγαίου αλλά και οπτικοακουστική κάλυψη για την προβολή των νησιών.

Έτσι ο κ. Νύκτας ανέφερε ότι η ίδια ανταποκρίθηκε θετικά ενώ την προσκάλεσε να επισκεφθεί στο νησί της Χίου.

Τέλος πρόσθεσε ότι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου απέστειλε αιτήματα σε όλους τους φορείς, τους Δήμους και τους επαγγελματίες προκειμένου να υποβάλλουν και αυτοί τις προτάσεις τους σχετικά με το τουριστικό πρόγραμμα του επόμενου έτους. Οι συμμετέχοντες έχουν προθεσμία έως τις 15 Οκτωβρίου. 

 

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ