Αυτοδιοίκηση

19/6/18 12:12

τελ. ενημ.: 19/6/18 12:14

Επιπλέον 600.000 ευρώ για το Κόρης Γεφύρι αναζητά η Περιφέρεια

Επιστολή του Στ. Κάρμαντζη στον Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης

Το συνολικό ποσό των 600.000 ευρώ για την αντικατάσταση του μανδύα του φράγματος Κόρης Γεφύρι, ώστε να ξεκινήσουν άμεση οι απαραίτητες εργασίες, ζητά με επιστολή του προς τον Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης ο αντιπεριφερειάρχης Στ. Κάρμαντζης.

«Για το σκοπό αυτό απαιτείται άμεσα η διενέργεια τεχνικής σύσκεψης στο αρμόδιο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων  στην οποία ως επιβλέπουσα υπηρεσία μπορούμε να καταθέσουμε αναλυτικά και τεκμηριωμένα τις προτάσεις μας.

Πρωταρχική μας αγωνία και μέλημα είναι η ολοκλήρωση του έργου με τρόπο ασφαλή και λειτουργικό. Κάθε περαιτέρω καθυστέρηση ή χρονοτριβή μεγαλώνει την ανησυχία ολόκληρης της κοινής γνώμης της Χίου για την τύχη του έργου.

Υπενθυμίζω ότι η ολοκλήρωση του Φράγματος Κόρης Γεφύρι  εντός του 2018 ήταν από τις βασικές δεσμεύσεις της ηγεσίας του Υπουργείου Αγρ. Ανάπτυξης. Άλλωστε ο ίδιος πρόσφατα είχατε διαβεβαιώσει ότι «όλα βαίνουν καλώς» γι’ αυτό το έργο πνοής για το νησί της Χίου, πράγμα που δυστυχώς δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Κάθε καθυστέρηση ή εκ νέου διακοπή των εργασιών θα έχει ευνόητες συνέπειες στην αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα της δέσμευσης αυτής», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Στ. Κάρμαντζης.

Σχόλια άρθρου: 0

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
300x250
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση