30.9.2019 12:45

Επανέρχεται στο Δημοτικό Συμβούλιο ο ορισμός διοικήσεων στα Νομικά Πρόσωπα

Π. Καλογεράκης: "Δεν έπρεπε να γίνει ψηφοφορία"

Την πρωτοβουλία επανεξέτασης του θέματος του διορισμού των Διοικητικών Συμβουλίων σε Νομικά Πρόσωπα, γνωστοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας 30/9 ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παύλος Καλογεράκης.

Στην ανακοίνωσή του σημειώνει:

«Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον διορισμό Διοικητικών Συμβουλίων σε Νομικά Πρόσωπα και Εταιρείες.

Με δεδομένη την μη αποδοχή της εισήγησης από την πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων και προκειμένου να αναζητηθεί μεγαλύτερη σύγκλιση επί του θέματος, θα επανεξεταστεί τούτο από το Δημοτικό Συμβούλιο σε προσεχή συνεδρίαση».

Από ρεπορτάζ πάντως του «π» προκύπτει ότι καμία πλευρά, είτε από την αντιπολίτευση είτε από τη συμπολίτευση δεν έχει αλλάξει ή δεν προτίθεται να αλλάξει τη στάση της επί τους θέματος, με αποτέλεσμα και η νέα συζήτηση να οδηγηθεί πιθανά σε αδιέξοδο.

Να σημειωθεί πάντως ότι σύμφωνα με τον Παύλο Καλογεράκη κατά την πρώτη διαδικασία από δική του διαδικαστική αβλεψία, δεν έπρεπε να γίνει ψηφοφορία με την έννοια υπέρ και κατά αλλά να καταμετρηθούν μόνο πόσοι δίνουν θετική ψήφο στη διοίκηση, όπως δηλαδή έγινε και στις περιπτώσεις των συμβούλων που στελέχωσαν το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ