3.8.2022 9:15

Έντονη κριτική για το φιάσκο με το Μαυροκορδάτικο (ΒΙΝΤΕΟ)

Έντονη κριτική για το γεγονός ότι ο Δήμος Χίου υποχρέωσε έναν αξιόπιστο ιδιώτη επενδυτή να επενδύσει χρήματα για τη λειτουργία του «Μαυροκορδάτικου» ως ξενοδοχείου χωρίς ωστόσο το δημοτικό ακίνητο να διαθέτει από τον νόμο τέτοια άδεια, άσκησε μέσα από δηλώσεις του, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Χίος Μπροστά» Γιάννης Καραβασίλης.

Όπως επεσήμανε σε δηλώσεις του στον «π», η συγκεκριμένη εξέλιξη, εμφανίζει τον Δήμο Χίου ως αναξιόπιστο συνομιλητή, αποτρέποντας κι άλλους ενδιαφερόμενους επενδυτές να συνεργαστούν με τον Δήμο και να επενδύσουν στο νησί.

Μεταξύ άλλων ο κ. Καραβασίλης, σημείωσε ότι το μόνο που ενδιαφέρει τη δημοτική αρχή είναι να λύσει τη σύμβαση με τον ιδιώτη άρον – άρον, χωρίς να εξηγήσει πως γίνεται ο Δήμος να μισθώνει ένα ακίνητο με ρήτρα αξιοποίησής του ως ξενοδοχείο χωρίς να έχει τέτοια αδειοδότηση.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ