2.11.2021 14:36

Ένα βήμα πριν τη λειτουργία του ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Τ.Α. (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Οικονομική Επιτροπή – παρά τις αντιδράσεις- προχωρά στον ορισμό εκπροσώπων στη Γενική Συνέλευση

Την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να προχωρήσει στον ορισμό εκπροσώπων του Δήμου Χίου στη Γενική Συνέλευση του Αναπτυξιακού Οργανισμού, παρά τις αντιδράσεις από αντιπολιτεύσεις και εργαζομένους, κατέθεσε μέσα από δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Κώστας Βεργίνας.

«Οι αντιπολιτεύσεις είχαν την ευκαιρία να ορίσουν αντιπροσώπους όταν το θέμα συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αντ αυτού, διατύπωσαν τη διαφωνία τους στη λειτουργία του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Έτσι θα προχωρήσουμε στον ορισμό των μελών μέσα από την Οικονομική Επιτροπή», ανέφερε ο κ. Βεργίνας και συνέχισε: «Δεν αποφασίζουμε τη σύσταση του Α.Ο.Τ.Α., αυτή έχει ήδη αποφασιστεί. Το Δημοτικό Συμβούλιο δεν είχε πάρει ποτέ απόφαση για σύσταση αλλά για εκπόνηση οικονομοτεχνικής μελέτης».

«Το θέμα είναι πολιτικό. Αυτή τη στιγμή η πολιτική ηγεσία του Δήμου θεωρεί ότι είναι επιβεβλημένη η δημιουργία ΑΟΤΑ για να προλάβουμε καταστάσεις. Εκ του αποτελέσματος θα δούμε αν είχαμε δίκαιο ή άδικο σε αυτή μας την επιλογή», κατέληξε ο κ. Βεργίνας.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ