#ΚΕΔΕ

Έλεγχοι από την ΚΕΔΕ για την ποιότητα των μασκών που αποστέλλονται στα σχολεία

Καμία μάσκα που δεν θα πληρεί τις προδιαγραφές , δεν θα δοθεί σε μαθητές κι εκπαιδευτικούς , διαβεβαιώνει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) , που διεξήγαγε και το σχετικό διαγωνισμό.

Για τον σκοπό αυτό, δηλώνει ο πρόεδρος της , Δημήτρης Παπαστεργίου , «διεξάγουμε με δική μας πρωτοβουλία πρόσθετους δειγματοληπτικούς ποιοτικούς ελέγχους, σε πιστοποιημένα εργαστήρια». Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων , τονίζει , « σε ποσότητα μασκών που παραλάβαμε από συγκεκριμένο προμηθευτή, διαπιστώσαμε ότι δεν πληρούσε ένα από τα κριτήρια που είχαν τεθεί σε σχέση με την περιεκτικότητα σε βαμβάκι.

Γι'αυτό το λόγο αποφασίσαμε η συγκεκριμένη ποσότητα να μην παραδοθεί στα σχολεία».Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ , επαναλαμβάνει ότι ο διαγωνισμός « διεξήχθη σε συνθήκες απόλυτης διαφάνειας και νομιμότητας και πληρώντας όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας, που τέθηκαν από τις υπηρεσίες μας, με βάση τις υποδείξεις των αρμοδίων επιστημόνων».

X

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο.

Ειδήσεις σήμερα

Tags: ΚΕΔΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ