14.4.2020 20:01

Η ισχύς εν τη ενώσει: Πολιτική Προστασία Δήμου Χίου και εθελοντές «απολύμαναν» την Αμανή

Μόνιμοι συμπαραστάτες και πολύτιμοι σύμμαχοι όλων των δράσεων της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χίου, αναδεικνύονται  για πολλοστή φορά τα μέλη των εθελοντικών ομάδων του νησιού μας, τα οποία και σήμερα μαζί με τους αντιδημάρχους Πολιτικής Προστασίας και Ομηρούπολης-Καρδαμύλων-Αμανής, συμμετείχαν στις απολυμάνσεις των 19 χωριών της Αμανής.

Μέλη των εθελοντικών ομάδας της ΟΜΙΚΡΟΝ και των Αγιασμάτων μαζί με τους δύο αντιδημάρχους, δημιούργησαν τέσσερα συνεργεία, τα οποία απολύμαναν όλα τα χωριά της Αμανής, τη Σιδηρούντα, το Πιτυός και την Κιβωτό του Κόσμου.

«Η Αμανή εξαιτίας της ιδιομορφίας της με τα πολλά  χωριά και τους διάσπαρτους οικισμούς, θα ήταν αδύνατο να απολυμανθεί σε μία ημέρα αν δεν είχαμε τους εξαιρετικούς εθελοντές μας. Η σημερινή τους δυναμική παρουσία είναι συγκινητική καθότι διευκόλυναν σε μεγάλο βαθμό το έργο μας. Τα μέλη της ΟΜΙΚΡΟΝ απολύμαναν επίσης τον Βροντάδο και θα μας βοηθήσουν και στα υπόλοιπα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Ομηρούπολης και Καρδαμύλων», αναφέρει ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Παναγιώτης Μανδάλας, εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες για τη βοήθειά τους.

«Ενώνουμε δυνάμεις, συνεργαζόμαστε για να συμβάλλουμε όλοι μας με όποιον τρόπο και μέσο μπορούμε στην καταπολέμηση της πανδημίας που πλήττει όλο τον κόσμο.  Η Αμανή χρήζει ιδιαίτερης προσοχής εξαιτίας του ηλικιακού της επιπέδου και οφείλουμε να την προστατεύσουμε. Απολυμάνθηκαν όλα τα χωριά, τα σοκάκια, οι πλατείες, τα κοινοτικά γραφεία και τα αγροτικά ιατρεία  και ευχαριστούμε τόσο τους εθελοντές όσο και την Πολιτική Προστασία για την πρωτοβουλία», τονίζει ο αντιδήμαρχος Βόρειας Χίου Ισιδ. Ντομάτας.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ