29.1.2021 8:04

Δίκτυο Πολιτών: «Θόλος… αδιαφάνειας»

Πριν περάσει ένας χρόνος  από την εισβολή των πραιτοριανών της κυβέρνησης στο νησί.

Χωρίς κανείς να έχει απολογηθεί για τους προπηλακισμούς και τις βιαιοπραγίες τους.

Χωρίς καμία αποζημίωση για  τις καταστροφές που προκάλεσαν.

Με νωπούς ακόμη του χαρακτηρισμούς «Τουρκόσποροι» και «Τουρκονήσι» και τις  δηλώσεις των απεσταλμένων ΜΑΤ του κου Μηταράκη «Εμείς θα κάνουμε κουμάντο στο κωλόνησο σας» ο Χιώτης υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής επιμένει στην δημιουργία στρατοπέδου συγκέντρωσης στο νησί και μάλιστα στην  περιοχή του Θόλους που είναι σύμβολο αγώνων και αντίστασης .

Σε αγαστή συνεργασία αυτή την φορά με τον Δήμαρχο Χίου και κόντρα στη βούληση του χιώτικου λαού, όπως αυτή αποτυπώθηκε στις ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χιου και στηρίχθηκε με τις κινητοποιήσεις των πολιτών.

Οι αποφάσεις αυτές της κυβέρνησης και οι  πρακτικές επιβολής τους είναι χαρακτηριστικά  αντιδημοκρατικής και φασίζουσας πολιτικής. Οφείλουμε  να σταθούμε σθεναρά απέναντι τους με ένα και μοναδικό σκοπό την ανατροπή των σχεδίων τους!

Έχουμε το καθήκον να αποδείξουμε ότι εμείς αποφασίζουμε για τις τύχες του νησιού μας.

Στο πλευρό του Χιώτικου λαού  θα δώσουμε την μάχη και όπως και στο πρόσφατο παρελθόν θα στηρίξουμε την λαϊκή απόφαση «ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΨΥΧΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ