15.1.2019 19:14

Διαπιστώνει δολοφονία χαρακτήρων ο άκρως επιτυχημένος

Επιβεβαιώνει, σε ό,τι τον αφορά, την πρόθεση του να μην είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με την «Πρωτοβουλία» ο Δημ. Καράλης. Ποστάροντας το δημοσίευμα του «π» για την πρωτοφανή απόφαση του δημάρχου να ζητήσει από τους συνεργάτες του να συνυπογράψουν κείμενο εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του, ο επί του Τουρισμού εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος αναφέρει:

«Στο βαθμό που με αφορά δεν έχω πει ποτέ αυτά τα 5 χρόνια, ούτε μια φορά, ότι θα είμαι υποψήφιος για δεύτερη θητεία.

Θεωρώ ότι το διάστημα αυτό είναι αρκετό για να προσφέρει κανείς τον καλό του εαυτό, με το όποιο αποτέλεσμα και να συνεχίσει στο επάγγελμα του. Από εκεί και πέρα προφανώς και στηρίζω το Μ. Βουρνού, τόσο εγώ όσο και οι περισσότεροι από αυτούς που αναφέρει το άρθρο, επειδή πιστεύω ότι αποδεδειγμένα η θητεία του είναι η πιο παραγωγική και επωφελής για τη Χίο με διαφορά…χιλιομέτρων από οτιδήποτε θυμάμαι.

Και δεν το λέω εγώ αλλά η αμείλικτη αλήθεια των αριθμών. Αλλά αυτά τα γνωρίζουν. Και το μόνο που τους έχει μείνει είναι η δολοφονία χαρακτήρων. Κατά βάθος όμως ξέρουν και τι θα γίνει στο τέλος.»

Σε ποια αλήθεια των αριθμών αναφέρεται ο κ. Καράλης δεν μας αποσαφηνίζει. Αν πάντως αναφέρεται στους μετρήσιμους δείκτες τουριστικών αφίξεων στη Χίο, αυτούς που παρέλαβε κι αυτούς που παραδίδει, έχει προφανώς το δίκιο με το μέρος του.

Το έχει αντιληφθεί πλήρως η κοινωνία της Χίου, σε βαθμό που να σκέπτεται να του ζητήσει γονυπετής να αναθεωρήσει την άποψη του και να συνεχίσει το άκρως επιτυχημένο έργο του.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ