31.10.2023 13:36

«Δεν θα παραδώσουμε καμένη γη στα οικονομικά του Δήμου Χίου» - Βίντεο

Στην εκτέλεση του δημοτικού προϋπολογισμού, αναφέρθηκε μέσα από σημερινές του δηλώσεις ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Μπελέγρης, αναφερόμενος στις φήμες που υπάρχουν αλλά και στα διαδικτυακά σχόλια ότι η παρούσα δημοτική αρχή θα παραδώσει «καμένη» γη στην επόμενη.

Όπως εξήγησε ο κ. Μπελέγρης, έκλεισε και το 3ο τρίμηνο εκτέλεσης του προϋπολογισμού του Δήμου Χίου με τα στοιχεία να είναι ιδιαιτέρως ικανοποιητικά.

«Έχουμε ένα μικρό θετικό πρόσημο και αυτό σημαίνει ότι οι προβλέψεις που είχαμε κάνει όχι μόνο ήταν σωστές αλλά είχαμε και αυξημένες εισπράξεις από αυτά που κανονικά περιμέναμε», δήλωσε ο ίδιος.

Παράλληλα, ο αντιδήμαρχος αναφέρθηκε και στην ολοκλήρωση των ισολογισμών των παρελθόντων ετών, εξηγώντας ότι πρόκειται για μία διαδικασία εξαιρετικά χρονοβόρα που προέρχεται από την εποχή της συνένωσης των πρώην Δήμων σε έναν ενιαίο Δήμο.

Σύμφωνα με τον ίδιο μέχρι το τέλος του χρόνου, θα έχει ψηφιστεί και ο ισολογισμός του 2017, γεγονός ιδιαίτερα ενθαρρυντικό αν σκεφτεί κανείς ότι από το 2012 μέχρι σήμερα δεν υπήρχαν ισολογισμοί.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ