21.9.2018 16:08

Δημοτικά τα είδη που μας παρέχονται, ισχυρίζεται η πρόεδρος των Τριτέκνων

Διαφορετική πληροφόρηση από τον αντιδήμαρχο Ηλεκτροφωτισμού για τα είδη που μεταφέρει για τα μέλη του Συλλόγου είχε η πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων συγκριτικά με την πρόεδρο των πολυτέκνων.
«Εγώ γνωρίζω ότι προέρχονται από το Δήμο. Δεν μου ανέφερε κανείς ότι έχουν σταλεί για τους πρόσφυγες», ισχυρίζεται η κ. Θεοδώρα Μπρουζάκη – Φυκιά, η οποία υπεραμύνεται της διαφάνεια με την οποία η διοίκηση τα διανέμει στα μέλη της.

«Δεν μου έχει πει ποτέ ο κ. Καραμανής ότι τα είδη αυτά προορίζονταν για μετανάστες», ισχυρίζεται, εγείροντας σοβαρό θέμα για τις κινήσεις του αντιδημάρχου, ο οποίος, βάση των δηλώσεων των εκπροσώπων των Σωματείων που ως τώρα του έπλεκαν το εγκώμιο, άλλα έλεγε στον ένα κι άλλα στον άλλο.

Δημοτικά φυσικά δεν είναι καθώς οι αρμόδιες προνοιακές δομές του Δήμου δεν έχουν καμία ανάμειξη ενώ ούτε από το Δημοτικό Συμβούλιο έχει ληφθεί ποτέ απόφαση αποδοχής ειδών για μετανάστες και λοιπές ευπαθείς ομάδες.

Η υπόθεση που έφερε σήμερα στο φως ο «π» παίρνει πια άλλη τροπή και εκθέτει το σύνολο της δημοτικής αρχής, που ως τώρα παρακολουθεί αμήχανη την εξέλιξη δίχως να έχει δώσει τις απαραίτητες διευκρινήσεις. Από πού προέρχονται οι διανομές που δίνουν πόντους φιλευσπλαχνίας στον αντιδήμαρχο της; Η σιωπή της λέει ήδη πολλά…

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ