17.9.2019 13:34

ΒΙΝΤΕΟ- Συντονίζονται οι Τεχνικές Υπηρεσίες προς όφελος του Χιώτη

Κοινή σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των χωρικών αντιδημάρχων και των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Δημαρχείο με στόχο τον καλύτερο συντονισμό προς όφελος των κατοίκων της Χίου.

Όπως εξήγησε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Ξενάκης, σκοπός της σύσκεψης είναι να γνωρίζει ο κάθε αντιδήμαρχος σε ποιον μηχανικό θα απευθυνθεί για ζητήματα της δημοτικής του ενότητας.

Παράλληλα ανέφερε ότι όλα τα μηχανήματα και οι χειριστές μηχανημάτων που ανήκουν στην Τεχνική Υπηρεσία θα συντονίζονται από μία διεύθυνση ώστε να υπάρξει καλύτερος συντονισμός αλλά και καλύτερη παρακολούθηση των αιτημάτων των δημοτών.

Επιπλέον προανήγγειλε τη δημιουργία ομάδας άμεσης παρέμβασης, ώστε ο Δήμος να μπορεί να επιχειρεί όσο το δυνατόν συντομότερα όποτε οι συνθήκες επιβάλλουν μία έκτακτη κατάσταση.

Τέλος ως μεσοπρόθεσμος στόχος τέθηκε αυτός της συγκέντρωσης όλων των μηχανικών του Δήμου σε ένα κτίριο, κάτι που θα διευκολύνει τον σχεδιασμό της αποκέντρωσης και εξάπλωσης των παρεμβάσεων σε όλη τη γεωγραφική έκταση του Δήμου Χίου.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ