Αυτοδιοίκηση

24/1/20 16:21

τελ. ενημ.: 24/1/20 19:48

ΒΙΝΤΕΟ- «Είμαι ξεκάθαρος δεν συζητήσαμε για καμία νέα δομή»

«Προέχει να καταγράψουμε και να αντιληφθούμε τον ρόλο των Μ.Κ.Ο. σε όλα τα νησιά», είπε από τη Χίο ο Κώστας Μουτζούρης

Την οικοδόμηση μέτρων εμπιστοσύνης όπως η άμεση αποσυμφόρηση των νησιών, η ενίσχυση της φύλαξης των συνόρων και η καταγραφή όλων των Μ.Κ.Ο. στο Βόρειο Αιγαίο, έθεσε ως προαπαιτούμενο για οποιαδήποτε συζήτηση για δημιουργία νέων δομών, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κατά την παρουσία του στη Χίο μία ημέρα μετά τη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Παρουσία των αντιπεριφερειαρχών Παντελή Μπουγδάνου, Παντελή Βρουλή και Νίκου Νύκτα ο Κώστας Μουτζούρης, αναφέρθηκε στη σύσκεψη της Αθήνας, σημειώνοντας ότι ουδέποτε τέθηκε θέμα δημιουργίας νέων κλειστών δομών, όπως ανέφερε ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης.

Ο Περιφερειάρχης, σημείωσε ότι έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη των κατοίκων του Βορείου Αιγαίου στην Κυβέρνηση και προσέθεσε ότι για τον ίδιο προέχει ο αυστηρός έλεγχος των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, για τις οποίες είπε ότι παίζουν σημαντικό ρόλο ως προς τις ροές.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι η Περιφέρεια δεν θα παρεκκλίνει από τα σημεία του ψηφίσματος που παρέδωσε στους Μηταράκη – Ιεραπετρίτη και δεν θα ανοίξει καμία άλλη συζήτηση αν προηγουμένως δεν υλοποιηθεί η δέσμη μέτρων που έχει ζητηθεί από το σύνολο των αυτοδιοικητικών και όχι μόνο φορέων του Βορείου Αιγαίου.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση