10.12.2019 14:15

ΒΙΝΤΕΟ- "Η δημοτική αρχή οφείλει να ολοκληρώσει τα έργα που ξεκινήσαμε"

Πρώτο μετεκλογική συνέντευξη της "Πρωτοβουλίας"

Τη στήριξή της στη δημοτική αρχή Κάρμαντζη με τη βασική προϋπόθεση ότι θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν τα έργα που ξεκίνησαν από την προηγούμενη δημοτική αρχή, παρείχε η «Πρωτοβουλία», στο πλαίσιο της πρώτης μετεκλογικής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στα τοπικά Μ.Μ.Ε..

Μανώλης Βουρνούς, Στρατής Γδύσης και Γιώργος Μπελέγρης, αναφέρθηκαν εκτενώς στα έργα και τις μελέτες που ξεκίνησαν επί των ημερών τους παροτρύνοντας τον Σταμάτη Κάρμαντζη να δώσει τον δικό του αγώνα προκειμένου αυτά τα έργα να ολοκληρωθούν και να παραδοθούν στους Χιώτες δημότες.

Οι ίδιοι έδωσαν και τη δική τους απάντηση στις κατηγορίες του Σταμάτη Κάρμαντζη για την προεκλογική προβολή 25 μελετών για τις οποίες ουσιαστικά υπήρχε χρηματοδότηση μόνο για 4 από αυτές.

«Δεν διαφημίσαμε προεκλογικά καμία μελέτη. Είχαμε άλλωστε αρκετό έργο να παρουσιάσουμε», εξήγησε ο Μανώλης Βουρνούς, προσθέτοντας ότι επρόκειτο για μία σειρά μελετών υπό χρηματοδότηση που είχε ζητήσει η Περιφέρεια από τον Δήμο Χίου.

Παράλληλα ο Γιώργος Μπελέγρης, αναφέρθηκε και στα ζητήματα της καθαριότητας λέγοντας ότι η οικονομική κατάσταση της υπηρεσίας όπως αυτή παραδόθηκε από τον ίδιο, φανερώνει μία συμμαζεμένη κατάσταση κάτι που αποτυπώθηκε στον προϋπολογισμό της για το 2020.

Έσπευσε μάλιστα να παραινέσει τον Παναγιώτη Αναγνώστου να συνεχίσει το Κέντρο Διαλογής, τον σταθμό μεταφόρτωσης για τα βιοαπόβλητα καθώς και τη δημιουργία πράσινου σημείου, έργα που όπως είπε ήταν πολύ κοντά στο στάδιο της υλοποίησης.

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ