17.3.2020 14:06

ΒΙΝΤΕΟ- Απολύμανση, ψεκασμοί και επιπλέον απορριμματοφόρα στη ΒΙ.ΑΛ.

Κοινές δράσεις Δήμου Χίου και Υπουργείου Μετανάστευσης για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας στο Κ.Υ.Τ.

Σε όλες τις ενέργειες του Δήμου Χίου προκειμένου να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία αλλά και να μειωθεί ο κίνδυνος εξάπλωσης του κορωνοϊού στη Χίο, αναφέρθηκε σε διαδικτυακή του συνέντευξη στο Politischios.gr, ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης.

Όπως ανέφερε, η αρχή έγινε από το κέντρο της πόλης με την απολύμανση πεζοδρομίων, πεζοδρόμων αλλά και πολυσύχναστων σημείων κάτι που θα επαναληφθεί πολλές φορές στο μέλλον ανά τριήμερο.

Ο Δήμαρχος, εκτός των άλλων αναφέρθηκε και στις πρωτοβουλίες του Δήμου Χίου για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας στο Κέντρο Υποδοχής Ταυτοποίησης της ΒΙ.ΑΛ..

Όπως είπε από τη Δευτέρα ο Δήμος Χίου προχώρησε στην ενημέρωση του μεταναστευτικού πληθυσμού μέσω διανομής φυλλαδίων σε 7 διαφορετικές γλώσσες ενώ προγραμματίζει άμεσα την απολύμανση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων μέσω ψεκασμού.

Μάλιστα σε συνεννόηση με τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη, άμεσα θα αποσταλούν στη Χίο 5 απορριμματοφόρα προς ενίσχυση της καθαριότητας στο υπερπλήρες κέντρο του Χαλκειούς.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ