Αυτοδιοίκηση

29/11/19 12:43

τελ. ενημ.: 29/11/19 12:45

Αρωγός στη βελτίωση της χιακής οδικής συμπεριφοράς ο Δήμος Χίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική Διημερίδα Οδικής Ασφάλειας  με τίτλο «Κυκλοφορώ με ασφάλεια, Οδηγώ υπεύθυνα»  με κεντρικό ομιλητή το διακεκριμένο επί του θέματος κ. Θανάση Χούντρα, η οποία πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Χίο σε συνεργασία με τους Φοιτητικούς Συλλόγους Διοίκησης Επιχειρήσεων «Δ. Γληνός»& Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού ο «Όμηρος».

Η διημερίδα διεξήχθη στις 28 Νοεμβρίου στο Αμφιθέατρο Πανεπιστημιακής Μονάδας Χίου «Γιάννης Καράλης» και στις 29 στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Χίου απευθυνόμενη στη φοιτητική και μαθητική κοινότητα της Χίου.

Η προσέλευση στην διημερίδα ήταν μεγάλη καθώς το θέμα της οδικής ασφάλειας αφορά όλους τους πολίτες. Το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων ήταν αμείωτο καθ’όλη τη διάρκεια της ομιλίας καθώς η εισήγηση του κ. Χούντρα ήταν άκρως διαδραστική και ενημερωτική αποτελούμενη από ερωτήσεις και διαρκής συζήτηση με το κοινό.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης  ο κ. Χούντρας επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη  και συζήτησε μαζί του για το θέμα της  οδικής συμπεριφοράς και ασφάλειας. Άλλωστε, αποτελεί σημαντική προτεραιότητα τόσο  η κυκλοφοριακή αγωγή και η οδική ασφάλεια όσο και η μείωση των οδικών ατυχημάτων στο νησί. Σε αυτό το πλαίσιο ο Δήμαρχος επεσήμανε ότι ο Δήμος Χίου θα σταθεί αρωγός και υποστηρικτής σε κάθε πρωτοβουλία που στοχεύει στην ενημέρωση και την αφύπνιση των πολιτών ενάντια στα τροχαία ατυχήματα.

 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση