29.11.2019 12:43

Αρωγός στη βελτίωση της χιακής οδικής συμπεριφοράς ο Δήμος Χίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική Διημερίδα Οδικής Ασφάλειας  με τίτλο «Κυκλοφορώ με ασφάλεια, Οδηγώ υπεύθυνα»  με κεντρικό ομιλητή το διακεκριμένο επί του θέματος κ. Θανάση Χούντρα, η οποία πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Χίο σε συνεργασία με τους Φοιτητικούς Συλλόγους Διοίκησης Επιχειρήσεων «Δ. Γληνός»& Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού ο «Όμηρος».

Η διημερίδα διεξήχθη στις 28 Νοεμβρίου στο Αμφιθέατρο Πανεπιστημιακής Μονάδας Χίου «Γιάννης Καράλης» και στις 29 στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Χίου απευθυνόμενη στη φοιτητική και μαθητική κοινότητα της Χίου.

Η προσέλευση στην διημερίδα ήταν μεγάλη καθώς το θέμα της οδικής ασφάλειας αφορά όλους τους πολίτες. Το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων ήταν αμείωτο καθ’όλη τη διάρκεια της ομιλίας καθώς η εισήγηση του κ. Χούντρα ήταν άκρως διαδραστική και ενημερωτική αποτελούμενη από ερωτήσεις και διαρκής συζήτηση με το κοινό.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης  ο κ. Χούντρας επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη  και συζήτησε μαζί του για το θέμα της  οδικής συμπεριφοράς και ασφάλειας. Άλλωστε, αποτελεί σημαντική προτεραιότητα τόσο  η κυκλοφοριακή αγωγή και η οδική ασφάλεια όσο και η μείωση των οδικών ατυχημάτων στο νησί. Σε αυτό το πλαίσιο ο Δήμαρχος επεσήμανε ότι ο Δήμος Χίου θα σταθεί αρωγός και υποστηρικτής σε κάθε πρωτοβουλία που στοχεύει στην ενημέρωση και την αφύπνιση των πολιτών ενάντια στα τροχαία ατυχήματα.

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ