6.11.2019 12:21

Αποκαλυπτήρια συμπόρευσης κι εκτός Δημοτικού Συμβουλίου

Σύμπλευση Βουρνού - Τριαντάφυλλου και συνδυασμών Κάρμαντζη και Καραβασίλη στις εκλογές της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Βορείου Αιγαίου

Την κοινή τους συμπόρευση και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου Χίου επισφράγισαν Μανώλης Βουρνούς και Κώστας Τριαντάφυλλος, συμμετέχοντας σε κοινό ψηφοδέλτιο για τις εκλογές της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Βορείου Αιγαίου με τον συνδυασμό «Ενωμένοι στο Βόρειο Αιγαίο».

Στην εκλογική διαδικασία της Τετάρτης για τον συγκεκριμένο συνδυασμό ο Κώστας Τριαντάφυλλος είναι υποψήφιος για το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης ενώ οι Μανώλης Βουρνούς και Μάρκος Μεννής υποψήφιοι για τη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

Στον αντίποδα, οι σύμβουλοι του Σταμάτη Κάρμαντζη και συγκεκριμένα οι Παναγιώτης Αναγνώστου, Παύλος Καλογεράκης, Ισίδωρος Ντομάτας και Γιάννης Ξενάκης συμμετέχουν ως υποψήφιοι για το Δ.Σ. με τον συνδυασμό «Όλοι μαζί για το Βόρειο Αιγαίο», στον οποίο επίσης συμμετέχει ως υποψήφιος μαζί και με άλλα στελέχη της αυτοδιοίκησης από τη Λέσβο και ο επικεφαλής του συνδυασμού «Χίος Μπροστά» Γιάννης Καραβασίλης.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ