12.4.2024 17:04

Απάντηση Μαλαφή στον Στ. Κάρμαντζη για τον Δημοτικό Κήπο

Πράγματι ο κ. Κάρμαντζης υιοθέτησε πολλά «παιδιά» (τα έργα, όπως αρέσκεται να τα αποκαλεί) από την προκάτοχη του δημοτική αρχή. Ένα από αυτά, το έργο του δημοτικού κήπου, εμπνευσμένο, σχεδιασμένο και ενταγμένο από τη δημοτική αρχή Βουρνού, μάλλον το μετάνιωσε για την «υιοθεσία».

Παρέμεινε επικίνδυνα στάσιμο στα 4 χρόνια θητείας του και τώρα που, επιτέλους, τρέχει με γοργούς ρυθμούς, νομίζει ότι του δίνει τη δυνατότητα της έπαρσης. Δικαιολογεί στη δικαστική διένεξη με τους επαγγελματίες το τέλμα του έργου κατά τη θητεία του, λες και δεν είναι ευθύνη μιας δημοτικής αρχής η συνεννόηση. Μα, αν μπορούσε να συνεννοηθεί με κανέναν ο κ. Κάρμαντζης, θα καταγράφονταν στην εκλογική ιστορία της Χίου ως ο δήμαρχος με τη μεγαλύτερη αποδοκιμασία του έργου του;

Τα έργα («παιδιά», κατά τον κ. Κάρμαντζη) δεν έχουν ανάγκη πατρότητας. Έχουν ανάγκη σύνθεσης και συναντίληψης.

 Ας πείσει, έστω και για μια φορά, ότι μπορεί αυτές τις έννοιες να τις αφομοιώσει κι εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να του δώσουμε να κρατά το ψαλίδι την ώρα των εγκαινίων, αν αυτό είναι το μόνο του πρόβλημα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ