3.8.2020 15:36

Ακυρώνει το μεγαλύτερο μέρος των πολιτιστικών δράσεων ο Δήμος Χίου

Όπως ενημερώνει ο Δήμος Χίου λόγω έντονης ανησυχίας για τη μη τήρηση των υψηλών μέτρων ασφαλείας που επιτάσσει η περίσταση έναντι στη πανδημία του κορονοϊού για την ασφαλή διεξαγωγή ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, αποφάσισε την ματαίωση των περισσοτέρων εξ΄αυτών.

Με βάση το πρόσφατο ΦΕΚ 3165Β/31-7-2020 του Υπουργείου Υγείας και τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού σε όλη τη χώρα δεν θα πραγματοποιηθούν οι συναυλίες σε ανοιχτούς χώρους, στο Λιμάνι, το Πετροκάραβο και τον Αφανή Ναύτη καθώς και οι συναυλίες στον πολυχώρο Καστρομηνά λόγω της μεγάλης πιθανότητας συνωστισμού.

 Οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματισθεί μέχρι τώρα σε κλειστούς και ελεγχόμενους χώρους θα πραγματοποιηθούν, τηρώντας τους κανονισμούς και τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

Ωστόσο, λόγω της αδυναμίας πρόβλεψης της εξέλιξης της πανδημίας ο Δήμος βρίσκεται εν αναμονή των νέων αποφάσεων της Ελληνικής Κυβέρνησης για τη ματαίωση όλων των εκδηλώσεων και θα προχωρήσουμε σε εκ νέου ανακοίνωση για την ενημέρωση των πολιτών.

 «Ο Δήμος Χίου με απόλυτο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και θέτοντας ως αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την προστασία της υγείας βρίσκεται δίπλα στους δημότες μας για να συνεχίσουμε όλοι μαζί τη θετική πορεία  που έχουμε  μέχρι σήμερα στο νησί μας απέναντι στην αντιμετώπιση της πανδημίας», αναφέρει.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ