10.2.2023 22:49

Άφησαν απλήρωτη τη δικηγόρο που έβγαλε ασπροπρόσωπο τον Δήμο Χίου για το Θόλος

Τουλάχιστον αγανάκτηση προκαλεί η είδηση της παραίτησης από την υπόθεση της υπεράσπισης της δημοτικής περιουσίας στο Θόλος, της δικηγόρου Αναστασίας Καρατζά.

Σε μια σύντομη ανακοίνωση της αναφέρει ότι, ο Δήμος Χίου, για τον οποίο κέρδισε όλες τις δύσκολες δικαστικές μάχες ενάντια στο ελληνικό δημόσιο που επιχειρεί εγκατάσταση δομής στο Θόλος, την άφησε απλήρωτη για την περίοδο Μαρτίου - Ιουνίου 2022.

Η κα. Καρατζά σε ανακοίνωση της αναφέρει ότι το μεσημέρι της Παρασκευής παρέδωσε τον φάκελο στον Δήμο Χίου ώστε ο Δήμος να εκπροσωπηθεί από εδώ και στο εξής από το Νομικό του Τμήμα.

Αναλυτικά αναφέρει:

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι σήμερα το μεσημέρι παρέδωσα τον φάκελο του Θόλους στο Δήμο Χίου.

Ο λόγος για τον οποίο παραδόθηκε ο φάκελος αφορά στο γεγονός ότι μέχρι και σήμερα ο Δήμος Χίου, παρά τις συνεχείς μου προσπάθειες και οχλήσεις, δεν έχει εξοφλήσει τα έξοδα που καταβλήθηκαν και τη συμφωνηθείσα αμοιβή για την εκπροσώπησή του Δήμου Χίου ενώπιον του Ειρηνοδικείου Χίου, την περίοδο Μαρτίου - Ιουνίου 2022, ούτε για την κατάθεση προτάσεων στο Πολυμελές Πρωτοδικείο και την εκπροσώπηση στο Μονομελές Πρωτοδικείο τον Δεκέμβριο 2022, ενώ και για την εξόφληση των εξόδων και των αμοιβών προηγούμενων δικαστικών ενεργειών, επίσης υπήρχε μεγάλη δυσκολία και καθυστέρηση. Κατόπιν των ανωτέρω, ο φάκελος παρεδόθη στο Δήμο Χίου, προκειμένου να εκπροσωπηθεί από το νομικό τμήμα του Δήμου Χίου κατά τη δικάσιμο της 08.03.2023 ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ