7.9.2020 14:49

30.000 ευρώ από τα ταμειακά διαθέσιμα του Δήμου για την αγορά μασκών [video]

Όλα έτοιμα, όπως όλα δείχνουν είναι για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, με τον Δήμαρχο Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη να σημειώνει σε δηλώσεις του στο politischios.gr, ότι φέτος νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά πραγματοποιήθηκαν έγκαιρα οι απαιτούμενες εργασίες στις σχολικές μονάδες του νησιού καθ υπόδειξη των διευθυντών των σχολείων συνεργασία με τις επιτροπές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Στο πλαίσιο δηλώσεών του, ο Δήμαρχος Χίου ευχαρίστησε τόσο την Τεχνική Υπηρεσία όσο και τους υπαλλήλους του Δήμου που συνέβαλλαν σε αυτό καθώς και τους Κώστα Καρατζά και Κ. Β. Χατζησταμάτη για τη συμβολή τους στον σχεδιασμό.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν και η ανακοίνωση του Δημάρχου, αναφορικά με την διάθεση ποσού 30.000 ευρώ, προκειμένου ο Δήμος να αγοράσει μάσκες που θα διαθέσει στους μαθητές, αφού όπως είπε είναι άγνωστο πότε το Υπουργείο και η ΚΕΔΕ θα προμηθεύσουν με μάσκες τους Δήμους.

«Προκειμένου να αποφύγουμε το ενδεχόμενο να ξεκινήσει η σχολική χρονιά και να μην υπάρχουν μάσκες, αποφασίσαμε να αγοράσουμε εμείς από τα ταμειακά μας διαθέσιμα, μάσκες συγκεκριμένων προδιαγραφών», ανέφερε ο κ. Κάρμαντζης, εφιστώντας την προσοχή μαθητών και γονιών για την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ