15.5.2019 17:58

280.000€ για σύστημα χρονομέτρησης στο Ιωνικό Κολυμβητήριο

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου, σχετικά με το νέο απόκτημα του Ιωνικού Κολυμβητηρίου, που υπέγραψε το Νομικό Πρόσωπο

Το μεγαλύτερο έργο για το Ιωνικό Κολυμβητήριο, πριν από το επόμενο που έρχεται, είναι αυτό που υπογράφηκε από το ΝΠΔΔ του Δήμου Χίου. Η μεγαλύτερη σύμβαση, η προμήθεια Αγωνιστικού Εξοπλισμού Ηλεκτρονικού Συστήματος Χρονομέτρησης ύψους 280.000€.

Με ταχύτατες διαδικασίες σχεδιάστηκε, μελετήθηκε από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Χίου και εντάχθηκε έγκαιρα στο Ειδικό Αναπτυξιακό πρόγραμμα Βορείου Αιγαίου.

Το Ιωνικό Κολυμβητήριο είναι ένα από τα 2-3 σε όλη την Ελλάδα που πλέον θα διαθέτει τέτοιο εξοπλισμό, η προμήθεια του οποίου εντάσσεται στο σχεδιασμό της αναβάθμισης και αξιοποίησης των αθλητικών εγκαταστάσεων γενικότερα. Με την εξασφάλιση της πιστοποιημένης χρονομέτρησης, θα υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας και διεξαγωγής μεγάλων αγώνων.

Η αλλαγή της τέντας, η ενεργειακή αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του κολυμβητηρίου και των ξενώνων καθώς και η δημιουργία του Beach Volley θα δημοπρατηθούν σύντομα.

Η Χίος θα διαθέτει σύντομα ένα σύγχρονο και πιστοποιημένο κολυμβητήριο διεθνών προδιαγραφών ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει σε αγώνες Ευρωπαϊκού και Παγκόσμιου επιπέδου.

 

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ