22.9.2023 17:16

Στο Εργατικό Κέντρο Χίου η Συμμαχία Αξιών

Το δικαίωμα στην εργασία, το δικαίωμα στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, το δικαίωμα στην ισονομία και μια σειρά άλλων αλληλένδετων δικαιωμάτων που αφορούν στον εργαζόμενο, μπορούν να δημιουργούν ένα θώρακα προστασίας για όλους. Η εφαρμογή των δικαιωμάτων όμως δεν γίνεται απαραίτητα χωρίς διεκδίκηση και αγώνα.

Συναντηθήκαμε -στο πλαίσιο της επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων με θεσμούς και οργανώσεις του νησιού μας- με την διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Χίου ανταλλάσσοντας απόψεις σε μια ιδιαίτερα γόνιμη συζήτηση και την οποία ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο και την προθυμία.

Πιστεύουμε στην ανάγκη διαρκούς ενημέρωσης και ουσιαστικής συνεργασίας της δημοτικής αρχής με κάθε θεσμό που συντελεί στην ανάπτυξη και προαγωγή του κοινωνικού, εργασιακού και πολιτιστικού περιβάλλοντος του τόπου μας.

Θέσαμε το πρόγραμμά μας σχετικά με την ανάπτυξη και δημιουργίας πολιτικών θέσεων εργασίας τις οποίες και εκθέσαμε αναλυτικά μεταξύ άλλων.

Μόνο με ειλικρίνεια και εφαρμογή όλων των κανόνων που υπάρχουν στο πλαίσιο του κράτους δικαίου μπορούμε να διασφαλίσουμε την αξιοπρέπεια για όλους και να κάνουμε τη Χίο ξανά πρωταγωνίστρια!

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ