13.10.2023 11:24

Στ. Κάρμαντζης: «Οι Χιώτες να επιλέξουν άφοβα και αβίαστα αυτόν που θέλουν για Δήμαρχο»

Χιώτισσες και Χιώτες , αγαπητοί συντοπίτες μου διαβάζω και ακούω διάφορα περί δήθεν «γραμμής» που δίνουν οι επικεφαλής των συνδυασμών που δεν έφθασαν στην δεύτερη Κυριακή για την διεκδίκηση του Δήμου της Χ ί ο υ μας.

Επειδή πάντα σας μιλώ με ειλικρίνεια, κοιτώντας σας στα μάτια και με το χέρι στην καρδιά νοιώθω την ανάγκη να σας θυμίσω ότι ανέκαθεν υπήρξα ενωτικός και δεν ακολούθησα ποτέ, σε ανούσιες αντιπαραθέσεις, τους κατά καιρούς αντιπάλους μου γιατί πίστευα και συνεχίζω να πιστεύω πως μόνον ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε όλο και περισσότερα για το νησί μας το οποίο όλοι αγαπάμε το ίδιο και κανένας μας δεν περισσεύει, παράλληλα όμως επειδή είναι σε όλους μας γνωστό ότι ο υπερήφανος από γεννησιμιού του Χιώτης ούτε ποδηγετείται, ούτε κατευθύνεται, ούτε και ξεφεύγει εύκολα από αυτό που του υπαγορεύει η λογική και η αγάπη για τον τόπο του, και στο κάτω – κάτω μέσα στο παραβάν είμαστε μόνοι και κανένας δεν μας βλέπει, είναι εύκολο στον ψηφοφόρο άφοβα και αβίαστα να δώσει την απάντηση στο εύκολο ερώτημα ποιόν από τους δύο, εκτιμώντας πρόσωπα, γεγονότα και κυρίως την δουλειά που έχει γίνει γίνεται και συνεχίζει να γίνεται.

Πάμε λοιπόν όλοι μαζί ενωμένοι για το καλό της Χίου μας και για μία ακόμα φορά επαναλαμβάνω πως, όποια κι αν είναι η επιλογή σας, για μένα είστε και παραμένετε όλοι φίλοι και συντοπίτες που δεν μας χωρίζει τίποτα αντίθετα μας ενώνει κάτι πολύ ωραίο και αισιόδοξο που είναι η παθιασμένη αγάπη και έγνοια για τον τόπο μας ώστε κάθε στιγμή, κάθε ώρα και μέρα η Χίος μας να γίνεται πιο όμορφη πιο ανθρώπινη, πιο λειτουργική και σύγχρονη χαρίζοντας κι εξασφαλίζοντας σε εμάς και στα παιδιά μας όλα αυτά που μας αξίζουν.

Σας ευχαριστώ.

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ