31.8.2023 15:59

Ο Cpt Γιώργος Αρβανίτης υποψήφιος με τον Κώστα Μουτζούρη

Μία σημαντική υποψηφιότητα που ενισχύει το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του «Άλμα Ανάπτυξης για το Βόρειο Αιγαίο», κατάφερε να εξασφαλίσει ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρης, ανακοινώνοντας την κάθοδο στο πλευρό του, του καπ. Γιώργου Αρβανίτη.

Ο καπ. Γιώργος Αρβανίτης ξεκίνησε την καριέρα του από τα καραβάκια του Μηνιώτη, έχοντας θητεύσει στο «Χιόνη», το «Ψαρά» και το «Καπετάν Σταμάτης».

Αργότερο πήγε στο πλοίο «Παναγία Ψαριανή» που έκανε τη γραμμή Χίος – Ψαρά και  μετά στο “Παναγία Τήνου” του Βεντούρη, στο “Αρσινόη” του Μανούση, στο “Θεσσαλονίκη” (σ.σ. το Ro - Ro του Μανούση), στο “Σαμοθράκη”. Αργότερα πήγε στα πλοία της ΝΕΛ, στο “Ταξιάρχης”, στο “Μυτιλήνη”, στο “Θεόφιλος”, στο “European Express”, πήγε σε όλα τα “Κεντέρης” της ΝΕΛ και τελευταία στο “Μυτιλήνη”, το τελευταίο πλοίο της ΝΕΛ που δούλευε.

Στην “Hellenic Seaways” είναι από το Φεβρουάριο του 2015, αρχικά στο «Νήσος Μύκονος», στη συνέχεια στο «Αριάδνη» και τώρα στο «Νήσος Σάμος».

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ