23.7.2023 8:05

Εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος ο Κώστας Βρατσάνος με τον συνδυασμό "Ψαρά Νέα Εποχή"

Με ανακοίνωσή του μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Δήμαρχος Ψαρών Κώστας Βρατσάνος, γνωστοποίησε την πρόθεσή του να κατέλθει εκ νέου υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου με τον συνδυασμό «Ψαρά Νέα Εποχή».

«Σ' αυτή τη νέα εκλογική αναμέτρηση, στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, θέτω ξανά τον εαυτό μου στη διάθεσή σας και ζητώ να ανανεώσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει, προκειμένου να συνεχίσουμε το έργο μας.

Μαζί μου θα είναι μια ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων ικανή και δυναμική, με την οποία μοιραζόμαστε το κοινό όραμα για το νησί μας», 
αναφέρει μεταξύ άλλων.

 

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Αγαπητές και αγαπητοί συνδημότισσες και συνδημότες,

με αίσθημα ευθύνης, σοβαρότητα, εντιμότητα, εργατικότητα αλλά και αμοιβαίο σεβασμό πορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια και καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια νέα προοπτική για το ηρωικό νησί μας.

Οραματιστήκαμε έναν τόπο βιώσιμο, με αναβαθμισμένες υποδομές και παροχές προς τους δημότες μας, αγωνιστήκαμε και πετύχαμε να εξασφαλίσουμε χρηματοδοτήσεις, υλοποιήσαμε και υλοποιούμε καίρια έργα που κάνουν το νησί μας σύγχρονο, διατηρώντας παράλληλα τη φυσιογνωμία και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του.

Τίποτε δεν ήρθε εύκολα. Τίποτε δεν ήταν δεδομένο.

Χρειάστηκε οργάνωση, σχέδιο, μεθοδικότητα, υπομονή και επιμονή, αλλά κυρίως πάθος και αγάπη για το νησί μας. Έτσι, καταφέραμε να ξεπεράσουμε σκοπέλους και να υλοποιήσουμε πολλούς από τους στόχους μας, παρά τα απρόοπτα και τις αντιξοότητες (βλ. πανδημία, ενεργειακή κρίση κλπ) που έπληξαν και τον τόπο μας.

Νιώθουμε περήφανοι για όσα έχουν ήδη υλοποιηθεί στο νησί μας, αλλά ταυτόχρονα είμαστε και σε διαρκή εγρήγορση προκειμένου να προχωρήσουν όλα εκείνα τα οποία έχουμε ήδη προγραμματίσει και είναι άκρως αναγκαία για την ανέλιξη και την προοπτική μας. Άλλωστε οι ανάγκες ενός τόπου δεν σταματούν ποτέ.

Αγαπητές και αγαπητοί Ψαριανές και Ψαριανοί,
ήρθε για μια ακόμη φορά η ώρα που πρέπει να πάρουμε αποφάσεις σημαντικές για το νησί μας.

Σ' αυτή τη νέα εκλογική αναμέτρηση, στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, θέτω ξανά τον εαυτό μου στη διάθεσή σας και ζητώ να ανανεώσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει, προκειμένου να συνεχίσουμε το έργο μας.

Μαζί μου θα είναι μια ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων ικανή και δυναμική, με την οποία μοιραζόμαστε το κοινό όραμα για το νησί μας.

Συνοδοιπόρους μας όμως θέλουμε κι εσάς, έτσι ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο συνδυασμός μας «ΨΑΡΑ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» παραμένει στην πρώτη γραμμή και με τη δική σας στήριξη θα συνεχίσει να δημιουργεί σταθερές συνθήκες ανάπτυξης και ευημερίας για όλους τους κατοίκους των Ψαρών.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!

Κωνσταντίνος Βρατσάνος
Δήμαρχος Ηρωικής Νήσου Ψαρών
Υποψήφιος Δήμαρχος με το συνδυασμό «ΨΑΡΑ –ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ