5.9.2023 15:28

«Είναι αναγκαίο οι νέοι να παλέψουμε για το μέλλον των παιδιών μας»

Δημήτριος (Μίμης) Γιοβανάκης - Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Σύμπραξη Δημιουργίας

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Χίο, είμαι 37 χρόνων, παντρεμένος με την Ελένη Κώτη και πατέρας δυο μικρών κοριτσιών.

Από μικρή ηλικία ασχολούμαι ενεργά με τον αθλητισμό, αρχικά στο στίβο και έπειτα στο ποδόσφαιρο το οποίο με κέρδισε τελικά λόγω του ομαδικού πνεύματος. Εργάστηκα αδιάκοπα είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής. Τελευταίος μου σταθμός ο Ατρόμητος Αγίου Γεωργίου που διετέλεσα προπονητής.

Μέλημα μου η συνεισφορά στον άνθρωπο. Φοίτησα στη Δημόσια Σχολή του ΕΚΑΒ στην Αθήνα. Εντάχθηκα άμεσα στο δυναμικό του Τομέα ως διασώστης αρχικά στην Αθήνα και έπειτα στο νησί μας όπου μάχομαι υπηρετώντας τον συνάνθρωπο μου, ενώ παράλληλα είμαι και εκπαιδευτής Ομάδων Πληθυσμού. Αυτές οι παράλληλες δραστηριότητες επαγγελματικά και αθλητικά, συνέβαλαν καθοριστικά στο να αναπτύξω ακόμα περισσότερο τα βασικά στοιχεία του χαρακτήρα μου, τη μεθοδικότητα, τον προγραμματισμό και την οργάνωση με ιδιαίτερη έμφαση στην αξιοκρατία και την αξιοπρέπεια.

Ως νέος γονέας πιστεύω είναι αναγκαίο να έχουμε ενεργό ρόλο στα κοινά του τόπου μας ώστε να παλέψουμε για το μέλλον των παιδιών μας.

Γιοβανάκης Δημήτριος

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ