21.8.2023 16:45

Από τη μάχιμη δικηγορία στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου

Μια θέση στα δημοτικά έδρανα διεκδικεί ο Παντελής Τουρνής, μαχόμενος δικηγόρος από το 2016.

Σε ανοιχτή επιστολή του προς τους δημότες της Χίου εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή και περιγράφει το όραμά του για το νησί, αναφέροντας ότι η αγάπη του για τον τόπο λειτουργεί ως οδηγός για την επόμενη μέρα ως Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Σύμπραξη Δημιουργίας για τη νέα Χίο».


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ - ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ

Τόπος και ημερομηνία Γέννησης: Γεννήθηκα στις 8-10-1986 στην Χίο. 

Οικογενειακή κατάσταση: Είμαι Έγγαμος με την Ανδρομάχη Λέκκα, πατέρας ενός παιδιού του Λεόντιου.

Επάγγελμα: Είμαι μαχόμενος δικηγόρος από το 2016.

Μεγάλωσα στη Χίο όπου τελείωσα το 2ο Λύκειο. Σπούδασα πολιτικές επιστήμες στο Πολιτικό Τμήμα της Νομικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Νομική στην Νομική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου Κύπρου και Μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο τμήμα Ναυτιλίας.

 Έχω δικηγορικό γραφείο στη Χίο και κατοικώ μόνιμα στην Χίο.

ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ,

Η απόφαση μου να ασχοληθώ με τα δημοτικά είναι καρπός ώριμης σκέψης και προβληματισμού.

Στηρίζεται στην γνώση των προβλημάτων του Δήμου, μια γνώση που απέκτησα από ενδιαφέρον, ενδελεχή έρευνα και ενημέρωση μου.

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ

Θα γνωριστούμε και αυτό είναι πολύ σημαντικό στη σχέση αξιοπιστίας που θα αναπτυχθεί μεταξύ μας για τα οράματα, τα ιδανικά και την αγάπη μας για αυτόν τον τόπο.

Πιστεύω στην προσπάθεια που μας ενώνει πέρα από τεχνητούς διαχωρισμούς, στη δύναμη των ανθρώπων που αγωνιούν και τολμούν για ένα καλύτερο αύριο, στην ισόρροπη ανάπτυξη αυτού του τόπου που σας υπόσχομαι θα αγωνιστώ γι αυτό.

Οι παρεμβάσεις μου θα στηρίζονται στο στέρεο έδαφος της γνώσης των τοπικών υποθέσεων, στην αντικειμενική ιεραρχία, στην ρεαλιστική αντιμετώπιση, στο διάλογο. Αρνούμαι με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, λειτουργίες και πρακτικές χωρίς διαφάνεια, χωρίς αξιοκρατία, χωρίς ευαισθησία και σεβασμό στον πολίτη, χωρίς όραμα και προοπτικές για το αύριο του τόπου.

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ

Μαζί θα δουλέψουμε και ενωμένοι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε ολόκληρη τη θητεία, με οράματα και προγράμματα με λύσεις και προτάσεις για έναν Δήμο σύγχρονο, λειτουργικό μα πάνω από όλα ανθρώπινο. Όλοι μαζί με όπλα μας την εμπειρία, τη γνώση, την τόλμη, την αταλάντευτη θέληση για να κάνουμε το καλύτερο για τον τόπο μας και με εφόδια τη αγάπη μας για τον Δήμο μας, τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, θα δουλέψουμε ενωμένοι για μια καλύτερη ποιότητα ζωής με στόχους ρεαλιστικούς και συγκεκριμένους.

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης ΖΗΤΩ την στήριξή σας, για να αντιμετωπίσουμε με τον συνδυασμό στον όποιο έχω ενταχθεί ως τον αξιολογότερο και ικανό για μικρά και μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας για ένα δημιουργικό και ελπιδοφόρο μέλλον που μόνο ο συνδυασμός «ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΙΟ» μπορεί να υποσχεθεί.

Μαζί πρωταγωνιστούμε στις εξελίξεις, ενωμένοι στον συνδυασμό «ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΙΟ», συνεχίζουμε για τον Δήμο Χίου, διεκδικούμε και δημιουργούμε ένα Δήμο συμμετοχικό, αλληλέγγυο, σύγχρονο και ανοικτό στις ανάγκες της νέας γενιάς και της τοπικής κοινωνίας.

Η αγάπη μου για τον τόπο μου – τόπο σας, οδηγός για την επόμενη ήμερα.

Με τιμή και εκτίμηση 

Παντελής Τουρνής, δικηγόρος Χίου, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Χίου με τον συνδυασμό «ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΙΟ»

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ