Ο ΑΣ Έφηβος Χίου έχει κάθε λόγο να αισθάνεται υπερήφανος για τον αθλητή του, Αργύρη Λιόβαρη, ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις στο διεθνές Μeeting Ελλάδας – Κύπρου, που διεξήχθη στην Κύπρο στις 29 και 30 Ιουλίου 2025.
Ο νεαρός δεκαθλητής, με την μπλε φανέλα της Εθνικής Ελλάδος, πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση, ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο δέκαθλο. Με απόλυτη συγκέντρωση, δυναμισμό και ψυχική αντοχή, ο Αργύρης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, αποδεικνύοντας πως ανήκει στο μέλλον του ελληνικού στίβου.
Η συνεχής πρόοδος του Λιόβαρη δεν είναι καθόλου τυχαία. Πίσω από την επιτυχία βρίσκεται η αφοσίωση του ίδιου αλλά και η καθοδήγηση του προπονητή του, Ιωάννη Τζήκα, ο οποίος έχει βάλει τη δική του σφραγίδα στην εξέλιξή του. Ο Α.Σ. Έφηβος Χίου, μέσα από την ψυχή όλης της ομάδας, συγχαίρει θερμά τον Αργύρη για την προσπάθεια, την επιμονή και το ήθος που τον διακρίνουν εντός κι εκτός στίβου.
Η επιτυχημένη σεζόν ολοκληρώνεται με τη συμμετοχή της νεανικής, δυναμικής και δεμένης ομάδας του συλλόγου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, που θα διεξαχθεί στις 2 και 3 Αυγούστου στον Βόλο.
https://aegeanews.gr/
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο.