25.9.2023 11:10

Λιμεναρχείο Χίου - Πρόστιμο για παράνομη υποβρύχια αλιεία

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου ανακοινώνει ότι, στα πλαίσια των συστηματικών ελέγχων για την πάταξη της παράνομης αλιείας, σε γενόμενο έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Μεστών, στη θαλάσσια περιοχή «ΞΙΦΑΚΑ» Μεστών, εντοπίστηκε ερασιτέχνης αλιέας να διενεργεί υποβρύχια αλιεία έχοντας αλιεύσει αλιεύματα συνολικού βάρους δώδεκα κιλών και εξακόσιων γραμμαρίων (12.600 γρ.) (επτά κιλά και εξακόσια γραμμάρια (7.600 γρ.) περισσότερα των προβλεπομένων) καθώς και δύο (02) άτομα του γένους των ροφοειδών κατά παράβαση του άρθρου 2, παρ. 2 του π.δ. 373/1985.

Από την Υπηρεσία κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων κατά του παραβάτη, ενώ τα αλιεύματα που προέκυψαν από την ως άνω παράνομη δραστηριότητα κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν σε ευαγές ίδρυμα. 

Το Δ.Σ. και οι ωφελούμενοι του φορέα ευχαριστούν το Λιμενικό φυλάκιο Μεστών για την πολλαπλή δωρεά αλιευμάτων προϊόντων κατάσχεσης, που έχουν διατεθεί για τις ανάγκες του Ιδρύματος.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ