29.11.2022 15:14

Εξιχνιάστηκε κλοπή από Εκκλησία στα Θυμιανά

Το δίδυμο διαρρηκτών αφαίρεσε από μεταλλικό κουτί, 12 χρυσές λίρες Αγγλίας, χρυσά κοσμήματα διαφόρων τύπων, -240- δολάρια Καναδά και -100- δολάρια Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, περίπτωση διάρρηξης – κλοπής, που διαπράχθηκε προ διμήνου σε Ιερό Ναό στην περιοχή των Θυμιανών στη Χίο.

Ταυτοποιήθηκαν δύο (2) άτομα (ημεδαπή και αλλοδαπός) για την εμπλοκή τους στην υπόθεση αυτή και σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής (κατά συναυτουργία).

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι, ο αλλοδαπός με τη συνδρομή της ημεδαπής, μπήκε σε χώρο του Ιερού Ναού παραβιάζοντας είσοδο και αφαίρεσε από μεταλλικό κουτί, -12- χρυσές λίρες Αγγλίας, χρυσά κοσμήματα διαφόρων τύπων, -240- δολάρια Καναδά και -100- δολάρια Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.  

Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ