Ζωή

12/1/18 9:41

τελ. ενημ.: 20/2/18 19:06

Τρισάγιο στη μνήμη του μεγάλου ευεργέτη Γεωργίου Κουκουνάρη

Παρουσία της αδελφής του  μεγάλου ευεργέτη Γεωργίου Δημ. Κουκουνάρη, Κλαίρης Μισκή  και με  τη θλίψη ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων των παρευρισκομένων εψάλλει το απόγευμα της Πέμπτης η νεκρώσιμος ακολουθία του τρισαγίου ύμνου από τον εφημέριο του Ι.Ν. Παναγάις Λατιμιτίσσης π. βασίλειο Φιλιππάκη και τους ιεροψάλτες.

Φίλοι, συγγενείς και πλήθος απλού κόσμου με δάκρυα στα μάτια και ένα λουλούδι ανα χείρας, αποχαιρέτησε τον φιλεύσπλαχνο και φιλάνθρωπο αείμνηστο ευεργέτη   

Στο τρισάγιο παρέστησαν ο  Αντιπεριφερειάρχης. Σταμάτης Κάρμαντζης, ο πρ. Δήμαρχος Χίου  Πέτρος Παντελάρας, εκ μέρους των Ομογενών της Αμερικής ο  Μάρκος Ανδριώτης και ο  Παντελής Λαμπρινούδης . Παρόντες και   όλοι  οι καθηγητές και μαθητές του Κουκουνάρειου.

Εις μνήμη του αείμνηστου το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Παναγίας εξέδωσε ψήφισμα το οποίο και ανέγνωσε  ο εφημέριος π. Βασίλειος.  

Μετά το τέλος της εξοδίου ακολουθίας ο εφημέριος του Ι.Ν της Παναγίας Λατομιτίσσης  π. Β. Φιλιππάκης με τη φωτογραφία του αείμνηστου Γ. Κουκουνάρη ανα χείρας και με το πλήθος να τον ακολουθεί κατευθύνθηκε προς την  αίθουσα του Κουκουνάρειου και τοποθέτησε τη φωτογραφία του Γεωργίου Κουκουνάρη δίπλα ακριβώς από αυτή των γονιών του.

Οι σημαίες του Ναού έως την εξόδιο ακολουθία κυμάτιζαν μεσίστιες και οι καμπάνες ηχούσαν πένθιμα.

 

 

 

 

 

 

 

φωτο: Κουκουνάρειο 

Σχόλια άρθρου: 0

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
300x250
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση