5.1.2018 11:13

Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης -Το πιο ξεχωριστό «ευχαριστώ»

Ένα απέραντο «ευχαριστώ» για τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας στον αγώνα για τη συνέχιση της λειτουργίας της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Χίου, με μικρές ή μεγάλες δωρεές, απευθύνουν με ανακοίνωσή τους γονείς και κηδεμόνες όσων διαμένουν στη συγκεκριμένη δομή που διακρίνεται για τη μοναδικότητά της σε ολόκληρο το Βόρειο Αιγαίου.

Ανάμεσα στους δωρητές ήταν το ίδρυμα «Κ. Τσαπάλα», που προσέφερε το ποσό των 4.000 ευρώ, οι υπάλληλοι και οι αστυνομικοί της ΒΙ.ΑΛ. που προσέφεραν κατά τη διάρκεια των εορτών τις προμήθειές τους σε τρόφιμα και αναλώσιμα είδη, η ομάδα CERST που προσέφερε χρήματα και είδη καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, η Ι.Μ. Χίου που φρόντισε για τη σίτιση των φιλοξενούμενων στη δομή, οι ιατροί και οι νοσηλευτές του Νοσοκομείου καθώς και πλήθος δωρητών και φορέων.

«Με αίσθημα ευγνωμοσύνης δεχόμαστε την στήριξη όλων αυτών που κατανοούν την ανάγκη λειτουργίας τέτοιων δομών που παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες στα άτομα με νοητική στέρηση και δίνουν λύση σε ένα πρόβλημα-αγκάθι που βιώνουν καθημερινά οικογένειες-συμπαραστάτες ατόμων νοητικά υστερούντων», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ