6.11.2019 11:46

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του Συλλόγου Αποφοίτων και Φίλων του «Ανδρεάδειου»

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019, γενέθλιο ημέρα των διδακτηρίων του Βροντάδου, περισσότεροι από εκατό φίλοι και απόφοιτοι των Σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

του Βροντάδου, συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων της πτέρυγας «ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΚΡΙΜΙΖΗΣ» και προσυπέγραψαν την ιδρυτική πράξη και το καταστατικό του «Συλλόγου

Απόφοιτων και Φίλων Ανδρεαδείου Γυμνασίου και Λυκείων Βροντάδου». Στην αρχή της συγκέντρωσης ο Διευθυντής του Γυμνασίου κ. Αντώνης Νικολάου μίλησε για την ιδέα ίδρυσης του Συλλόγου και τους στόχους του.

Στην συνέχεια προτάθηκε ως Πρόεδρος της συνέλευσης η κ. Μαριάννα Πελαντή Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Βροντάδου και ως Γραμματέας η κ. Άρτεμις Πίιττα.

Διαβάστηκε μήνυμα του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκου απόφοιτου του Λυκείου Βροντάδου και στην συνέχεια ο νομικός σύμβουλος κ. Λουκής Τελής ανάλυσε τις διατάξεις του καταστατικού.

Η καταστατική Γενική Συνέλευση όρισε Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή αποτελούμενη από τους:

Αρακά Νικόλαο,Καστάνια Αργυρώ, Κυλαδίτη Ζαχαρία, Κωστάλα Σπύρο, Λεοντάρα Νικόλαο, Μουντέ Γεώργιο, Μπουρνιά Ισαβέλλα, Νικολάου Αντώνιο, Πιταούλη Ειρήνη, Σαλλιάρη Παντελή και Σαρμουσάκη Καλλιόπη.

Έργο της θα είναι η φροντίδα για τη δικαστική αναγνώριση και νομιμοποίηση του Συλλόγου και η σύγκληση Γενικής Συνέλευσης των μελών για την εκλογή τακτικού Διοικητικού

Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής. Όσοι και όσες επιθυμούν να εγγραφούν στον κατάλογο των μελών, μπορούν να δηλώσουν  την πρόθεση τους στη Δ/νση του Γυμνασίου Βροντάδου (τηλ.22710 93287)

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ