Ζωή

12/1/18 10:26

τελ. ενημ.: 12/1/18 10:26

Πηγαίνουν… Βουλή οι μαθητές Ψαρών, Οινουσσών, Βολισσού και Καρδαμύλων

Στο πρόγραμμα «Φιλοξενία» του Ιδρύματος της Βουλής επιλέχθηκε να συμμετάσχει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου κατόπιν αιτήματος του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης.

Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να γνωρίσουν τη Βουλή των Ελλήνων, τη λειτουργία και το έργο της, το κτίριο και να δούνε τις εκθέσεις που πραγματοποιούνται σε αυτό. Επίσης τους δίνεται η δυνατότητα να επισκεφθούν πολιτιστικούς και ιστορικούς τόπους της πρωτεύουσας και να έρθουν σε επαφή με το σύγχρονο πολιτιστικό πρόσωπο της Αθήνας.

Στο πρόγραμμα φιλοξενίας συμμετέχουν θα συμμετέχουν οι μαθητές των Οινουσσών, των Ψαρών, των Φούρνων και του Αγίου Ευστρατίου μαζί με τους μαθητές του γυμνασίου της Βολισσού και του Γυμνασίου των Καρδαμύλων.

Η «Φιλοξενία» θα πραγματοποιηθεί από την 1η Φεβρουαρίου έως τις 5 Μαΐου. Η φιλοξενία των μαθητών θα ξεκινά, ανάλογα με τα συγκοινωνιακά δεδομένα, Πέμπτη και θα ολοκληρώνεται το Σάββατο.

Επισημαίνεται ότι το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων αναλαμβάνει πλήρως την οργάνωση της φιλοξενίας και καλύπτει όλα τα έξοδά της (μετακινήσεις, ξενοδοχείο, σίτιση, πολιτιστικές εκδηλώσεις).

 

 

    

Σχόλια άρθρου: 0

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
300x250
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση